gunia1990 nie masz jakiegoś zdjęcia tej panny z inną miną tu coś jest nie halo z oczami. No i ten "pypeć" na wardze :D
Wersja do druku
gunia1990 nie masz jakiegoś zdjęcia tej panny z inną miną tu coś jest nie halo z oczami. No i ten "pypeć" na wardze :D
na 123. chodziło mi o prawie przepalone, ale LR nie pokazuje przepałów ( a nic więcej w PSie nie zmieniałam)...
z pypeciem na wardze nic nie zrobiem, ale z inna mina będzie... a właśnie te oczy mnie sie tutaj spodobały ^^
poza tym chyba faktycznie mam za duzy kontrast w monitorze, bo nie ejstes pierwsza osoba, która mi to mówi.. tylko jak ja mam to naprawić?? ;/
O i to jest fajne. Jedno zastrzeżenie, wymieniany pypeć łączy się z zamkiem w kurtce i daje to jakieś przedziwne wrażenie.
no i dobrze, przynajmniej sie wydaje, ze to częśc kurtki jest ^^
Zerknij na tą stronę: http://www.adobe.com/designcenter/li..._hishadow.html
Jest tam filmik, który pokazuje jak możesz w LR wyświetlić przepały.
myslisz, że teog nie robilam? na LR trochę już pracuję, ale przepałów mi nie pokazało, zresztą w PSie też raczej nie... ;)
Oh, to ja najmocniej przepraszam. Widocznie nie zrozumiałem cię :) Tak to jest jak się polskiego dopiero na studiach uczysz... :oops: A że cie nie znam nie wiem jak bardzo masz oswojoną aplikację LR. :roll:
A tak na marginesie, to 123 wcale nie jest przepalone tylko cera jest bardzo jasna, no i trochę mina modelki jest niefortunna.
122 nadzwyczaj mi się podoba Guniu!