haha :D krzyk już widziałam z każdej strony :P
Wersja do druku
haha :D krzyk już widziałam z każdej strony :P
Plener zaiste udany a wielka zasługa w tym:
dzieki Loome ;)
padius- świetny reportaż, a Gusię zapewne straszyłam ja :D próby z portretem na pewno udane ( choć nie jestem pewna tych ze mną w roli głównej...)
niestety, twoja "święta" blenda była nieostra....
a swoją drogą... wy mnie wykorzystaliście jako modelkę to ja teraz tez was musze wykorzystać :D <szatański_uśmieszek>
ostatnie 3 z wnętrza...
wszystkie reportaże były porywające :D
jeśli zamierzony, to ok:wink: ja za taką crossowaną zielenią nie przepadam, ale to już kwestia gustu..;)
Czemu sie dziwisz Gunia? wykorzystywali Cię jako modelkę bo te "oczojebne sznurówki" zwracały ich uwagę:grin:
Ja na portrety nie narzekam8-) Wszystkie sa piekne; zarówno z Toba, jak i bez Ciebie:p To Twoje zdjecie z Natalią to po prostu cud, miód i orzeszki w spray'u:wink:
mi się ten crossing bardzo podoba.. mimo, iż nie wiem do końca na czym polega :P
no Gunia jesteś świetną modelką i koniec :D anyway Twoje zdjęcia wnętrza mi się baardzo podobają :) aż widać kobiecą rękę :)
Oczywiście, że to nie to samo, bo "zbieżności geometrii kół" w samochodzie nie ma, a przynajmniej jest to określenie niepoprawne. Zbieznośc kół, to tylko jeden z czterech parametrów sprawdzanych przy kontrolii ich "geometrii" na którą składaja się: kąt pochylenia kół, kąt pochylenia sworznia zwrotnicy, kąt wyprzedzenia sworznia zwrotnicy oraz wyżej wymieniona zbieżność kół:wink:
PS: nie zadawaj się z mechanikami, bo strasznie sie czepiają:grin:
Chciałem się popisać wiedzą (której nie posiadam:mrgreen:). Nie wyszło, trudno.:) Normalnie to bym się obraził, no ale że jesteś z Trójmiasta, to nie potrafię... Napisz, proszę, czy "robisz" w jakimś autoryzowanym warsztacie i czy jesteś kibicem Wybrzeża.:-D Żeby nie był zupełny OT, to powiem, że ostatnio jechałem w Poznaniu mrocznym, surowym Jelczem-Ogórkiem, czyli produkowaną na czechosłowackiej licencji Skodą 706 RTO (niesynchronizowana skrzynia biegów -miodzio:-D).