Dzięki, zrobię tak samo:smile:
Wersja do druku
Dzięki, zrobię tak samo:smile:
A ja dostalem pisemnie liscik jedynie, ze nie otrzymali odemnie nr konta, nazwy banku, nr IBAN i nazwy miejscowosci, wiec chca abym uzupelnil dane i odeslal im w ciagu 15 dni, oczywiscie ich list bez zadnej daty.
Tak czy inaczej wtedy poslalem im rachunek bankowy z nazwa banku i miejscowoscia, co oczywiscie teraz im wytknalem, a dodatkowo zamiescilem nr IBAN rachunku, ktory rozni sie od zwyklego jedynie dopiskiem na poczatku PL.
No to i ja zrobiłem jeszcze zakup przed 30.06. odjąłem jedno zero od mojego 300D. Kłopotu jednak co niemiara z tym zakupem było, chciałem body a mam z kitem. Już nie wytrzymałem zwodzenia w Saturnie i zakupiłem z gabloty. Teraz tylko wysłać o zwrot ale po tylu postach mam nadzieję że nie będę miał problemu - heheh :-)
znacie moze jakis adres email zeby doslac canonowi brakujacy IBAN?
Czy kiedy drukowaliscie formularz (ja druknalem do pdf) to tez wyszlo wam kilka stron pustych (tzn. formularz a potem puste strony)?
Nie. Ja np. nie wysyłałem stron z regulaminem, same dane formularzowe.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Gdzieś na forum pojawił się adres: Marie.Quinn[@at@]ir.cpginc.com -- może spróbuj tam ? Jak ja napisałem pytanie co z moim zwrotem to mail przyszedł po kilku dniach (wcześniej czekałem 1,5 miesiąca) ;)
A ja właśnie otrzymałem pieniążki za eosa 400D :) Przypominam, że wysłałem 25.05, czyli ok miesiąca czekałem, wszelkie obawy były nieuzasadnione :) Pozdrawiam
A jak wygląda sprawa z 5d + 24-105 ??? Ja nie mam na pudełku tym dużym żadnego kodu kreskowego .... Czy powinienem wyciąć i wysłać z pudełka z 5d czy coś jeszcze ??
Napisalem na ten adres Marie.Quinn[@at@]ir.cpginc.com i wciagu jednego dnia odpisala. Wrazie problemow piszcie tam :)