a kiedy wysyłałeś?
Wersja do druku
...no, trzeba czekac.
Proponuje zmienic temat watku na:
Ile stron watku do otrzymania zwrotu pieniedzy przez Canon dla ostatniego wysylajacego?
Musicie tylko pamietac o ednej rzeczy. Promocja trwala do konca stycznia a co niektorzy czekali z kupnem az do konca miesiaca. Moge sie zalozyc ze ci ktorzy wyslali w grudniu czy listpoadzie napewno dostali kase szybciej niz ci ktorzy zalapali sie na te lawine zgloszen od "spoznialskich". Ja wyslalem moj formularz pod koniec stycznia. Do Irlandii idzie okolo tygodnia, na stronce podaja ze okolo 2-3 tygodni trwa wiec spokojnie. Nie powinny przepasc pieniadze! Zreszta tak dla potwierdzenia skontaktuje sie z ta centralna w Irlandii w poniedzialek i powiem wam co mi odpowiedzieli.
Tak jak pisałem - 2 lutego
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Do mnie nie przyszła jeszcze informacja o tym że dostali moje zgłoszenie, ale pewnie mają taki nawał tego że się nie dziwię. Wysłałem 2 lutego i czekam cierpliwie, myslę że dojdzie, nie powinny przepasć ;) Ale jak coś się skontaktujesz to super jeśli dasz jakieś info. Pozdr
Tak jeszcze wracając do sklepu BlueFoto.
Kupiłam tam w listopadzie 30d, wszytsko było w porządku, przyszła karta 512, a wczoraj cashback 590 plnów :)
Więc ja ten sklep polecam :) i nie widzę żadnego przekrętu.
chyba o blue sklep?? :) ja tez u nich kupilem wlasnie, swietna obsluga szybki odbior ale cashbacku jeszcze nie dostalem ale jak dostane to napsize....
a czekam z niecierplioscia;)
pozdrawiam
Piotr, a tak tak :):)
Ja czekałam na cashback 2.5 miesiąca :) Już zwątpiłam że w ogóle dostanę :)
hmm... no to może jednak nie wszystko jeszcze stracone... ja na razie czekam półtora i już traciłem nadzieję :)
marie.quinn@cpginc.com
TO jest pani do ktorej trzeba pisac podajac numer seryjny aparatu, kiedy zostalo wyslane zgloszenie no i imie i nazwisko.
Dzwonilem dzisiaj do Canona w Irlandii. Maja tony wnioskow o zwrot kasy. Podobno telefony dzwonia non stop. W kazdym razie paniusia poinformowala mnie ze wlasnie na taki email trzeba wyslac zapytanie i powinna pani Marie odpisac.