Odp: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Kolega @
Shadow rozstaje się z R5 po miesiącu od zakupu i po wykonaniu 50 zdjęć testowych :shock: Coś musiało mocno nie pyknąć, ale co?
Może napisze co nie podeszło.
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Kolega @
Shadow rozstaje się z R5 po miesiącu od zakupu i po wykonaniu 50 zdjęć testowych :shock: Coś musiało mocno nie pyknąć, ale co?
Miesiąc czasu i 50 zdjęć? Może kupił dwa R6 w cenie R5, bo chyba nie stracił wzrok albo palce?:lol:
A może wziął na raty 0% i teraz chce mieć darmowy kredyt (zakładając, że kupił w jakiejś ekstra promocji) ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Kolega @
A co chcesz kupić :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Shadow
Jak ja nie lubię się powtarzać, a tak często muszę :evil: Nie, nie chcę nawet za darmo, bo nie wiem, do czego by mi mógł się przydać.
Cytat:
Zamieszczone przez
Shadow
@Shadow napisz coś czemu decyzja o sprzedaży? R5 jest na mojej liście zakupów, więc zastanowiła mnie Twoja decyzja.
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Jak ja nie lubię się powtarzać, a tak często muszę :evil: Nie, nie chcę nawet za darmo, bo nie wiem, do czego by mi mógł się przydać.
No jakbyś się tak napatrzył, to byś jeszcze bardziej nienawidził, a przy okazji "wykryłbyś" jeszcze jedną niedoróbkę Canona - stojący od 3 miesięcy na szafie R5 ciągnie do siebie kurz w takich ilościach, że go widać tylko połowę!:p
@atsf Mi też już się nie przyda to sprzedaję.
@cybulski To miałbyć backup do średniego formatu, ale koncepcja mi się zmieniła to sprzedaję.
Cytat:
Zamieszczone przez
Shadow
@
atsf Mi też już się nie przyda to sprzedaję.
@
cybulski To miałbyć backup do średniego formatu, ale koncepcja mi się zmieniła to sprzedaję.
Jaki średni - gfx?
Cytat:
Zamieszczone przez
cybulski
Jaki średni - gfx?
Tak, 50SII. Teraz chyba dokupię kolejne szkło. Ale wiesz tutaj o innych firmach nie należy pisać to psss :)