Zdjęcie nr 9 wygląda na pozowane ;)
Wersja do druku
Zdjęcie nr 9 wygląda na pozowane ;)
3 Wgniata!!
Cytat:
Zamieszczone przez djtermoz
Absolutnie. 3-ka pasuje do tematu, choc 4-ka jest bardziej na temat :-)
3 i 4 górują :shock: . Dla 9 przyznałbym jakąś specjalną nagrodę pocieszenia :lol:
Mnie kompletnie żadne nie rzuciło na kolana, łącznie z własnym :)
No ale można było się tego spodziewać. Jakbym miał zagłosować, to na babcię, ale też z braku laku. Ślimaki fajny, zabawny pomysł, ale to nie zdjecie na konkurs faktycznie. Order i piasek chyba troszkę mija się z tematem.. Zegarki i mechanizm to zdjecia na siłę autorów bez żadnego pomysłu. Szachy troszkę kadr można było poprawić. Auto troszkę bez ikry.. Jabłek to nawet nie wiem, jak skomentować.
Ogólnie bardzo kiepska edycja. Nie ma dobrych technicznie fotek. Szkoda.
Maruda! :twisted: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Qrcze Cichy, a nie skojarzyło ci się takie przesypywanie piasku z klepsydrą?Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Ja na tym zdjęciu widzę rodzica i dziecko. Zachód słońca i oświetlenie z kontry dają wrażenie że coś się kończy, rodzic "przekazuje" czas dziecku. Dla mnie to zdjęcie jest bezkonkurencyjne w całej stawce.
Niebędę oryginalny: 3 i 4 a wyboru dokonałem poprzez rzut monetą ;)
Dokładnie! A po 3 piwach (aktualnie :mrgreen:) nachodzi nawet myśl: z prochu powstałeś i w proch się obrucisz...Cytat:
Zamieszczone przez MMM
PS. Jeszcze nie zagłosowałem, ale skończę skrzynkę i coś wybiorę :lol:
Cięzki wybór panowie, trudno się zdecydować na 1 z 3. Reszta odpada...
Tzn z 4ech, bo ślimaki oczywiście zostają :D
Jest takie powiedzenie, że życie przelatuje komuś przez palce i z tym zdecydowanie mi się to zdjęcie kojarzy. Niby pośrednio ma to związek z czasem, ale równie dobrze można by było sfocić dziadka na sraczu i argumentować, że musi też tam jakiś czas siedzieć :lol:Cytat:
Zamieszczone przez MMM