Jeden z dziwniejszych/śmieszniejszych poglądów, jakie ostatnio słyszałem... na wyglądzie się nie jeździ.
Wersja do druku
a ja jestem estetą i źle bym się czuł - chyba można mieć własne zdanie na CB ? :D
nie jestem profi więc może być :D
Dobra dajmy sobie siana z tym kto jest kto, a kto nie. Nie po to kupuje się uszczelniane szkła żeby czyścić je z każdej ryski. Jeżeli to szkło jest w porządnym stanie optycznym jak i mechanicznym, to co stoi na przeszkodzie by je kupić. Tym bardziej, że cena jest okazyjna.
z tego co widziałem to chyba nie w wyczyszczeniu tkwi haczyk - widuję bardzo stare szkła które przyjemnie jest założyć na aparat i wyglądają jak nowe - komuś stan tego z aukcji może nie przeszkadzać , mi by przeszkadzał - tyle na ten temat
Cóż powraca sprawa z aukcją na C 5D mark2 z obiektywem 24-105 http://allegro.pl/lustrzanka-cyfrowa...839747100.html, oraz panem nieuczciwym. Jednak się zreflektował chyba i pieniądze wróciły w całości choć na raty. Nie wiem czy to Policja coś zadziałała choć to trochę za szybko albo gość na starość zmądrzał. Koniec końców w tym roku już więcej zakupów nie robię. Nie mam zdrowia. Wszystkim wspierającym serdecznie dziękuję.
rafalk75 - bardzo się cieszę że tak się to skończyło... szczególnie że to ja wkleiłem ta aukcję jako mocno podejrzaną :)
następne 5d2 - tym razem realne proponuję kupować "na żywo" i tyle :)
Cieszą się, że pozytywnie się to dla ciebie skończyło. Mam nadzieję, że nie osiwiałeś od stresu :)