Wacek_A – 11 i 14
Jablam – 4, 5, 8, 9, 11 i 13 :smile:
Wersja do druku
Wacek_A – 11 i 14
Jablam – 4, 5, 8, 9, 11 i 13 :smile:
e ja jeszcze wrzuce tylko dajcie prosze troszke czasu bo taka glupia praca ech :cry:
Co? Do Warszawy jedziesz?!
Oto troszke moich zdięc :smile:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Elisabeth: 5, 6 i 11
Wacek_A: 4, 11 i 14
Jablam: : 1, 7 i 13... hehe :)
Ep09gregory: 1 i 2
:)
To jeszcze kilka moich:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Nie podejmuję się wyboru z Waszych najlepszych, bo wszystkie są superaśne. To chyba urok tego miejsca w tym czasie i w tej scenerii.
JaBlam, pożyczyłem sobie avatarka. :)
Domero 5 super :)
i jeszcze jedno, bo wczoraj zapomniałam...
Canis: 18, 24, 26, 29, 30
Robert: 3, 5(to się nazywa spostrzegawczość :) ), 10 i 12(rewelacja), 15piękne, 18, 19 super, 20 z klimatem, 21, 22, 23
Nessuno: 2, 3 piękne, 6 małe ludziki i żywioł super podpatrzone, 10 i 12 piękne, 15 boskie!,
Madallenka: 2, 4, 8 ciekawy pomysł, 10 ani grama czerni super,
Wacek: 11 piękne!, 12, 14
Jablam: 1, 2 piękne!, 4, 8, 9, 10, 13 ekstra,
Gregory: 1, 2, 11
Domero: 1, 3, 5 niesamowite
...komentarz powstał tam, gdzie się nasuwał...niesamowity plener....chętnie częściej wyjadę z Wami za miasto w poszukiwaniu piękna...dziękuję wszystkim za ocenę moich zdjęć, będę wdzięczna pozostałym....pozdrowienia...E.:lol:
Ha, widzę, że pomysł pleneru "pozamiejskiego" wypalił znakomicie.
Ledwie parę kilometrów od Krakowa, a zima, że hoho. Niewątpliwie pomogło też i słonko, które chwilę nam towarzyszyło.
Wyniki chyba zadowalające :)
Więc kiedy powtórka? i gdzie?
Pozdrawiam - W
wow.. ekstra zdjecia , tylko pozazdroscic wypadu :)
k4cper nie zazdrość tylko wypadaj z nami!
Robert, jablam: zapożyczam Wasze foty na NK. :)
ja nie bede ocenial po prostu wszystkie mi bardzo podobaja sie bylo super dzieki wszystkim :p
ja blam pozyczylem twoja fotke na nasza klase
A do Warszawy pojechales?
haha tak jest ale juz wrucilem na szczęście pozdrawiam :lol:
a o to zagadka dla wszystkich 8) zgadnicie co to jest :-D
Po mojemu to EP09.
Będzie nagroda?
na modelach sie nieznam ale kabine ladnie rozplaowana ma ten szynobus:D hehe
to ty gregory na kolei pracujesz? to by tlumaczoylo te wyjazdy tu i tam :D
Wacek... chyba EP09 skoro w nicku gregora stoi :D
A rzeczywiście, jakoś nie zwróciłem na to uwagi :)
Spekulując za JaBlam'em - może gregory jest kierownikiem takiego cuda co to wagony w Intercity do Stolnicy ciąga? Maszynista znaczy.
heh macie racje to jest pulpit EP09 w nagrode dla wzystkich po piwku na nastepnym zlocie :D w sumie konstrukcja z lat 70 tych hehe
To ja zostałam na koniec, kilka fotek:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Fotki Jarka bajkowe, pozostałych równie śliczne, to rzeczywiście urok tego miejsca.
Dzięki za bajkowy plener :)
To ja jeszcze jedną i już :)
7.
eee nie ma tak.. co to znaczy jedną? dawaj co tam masz:D
A co będę ujęcia dublował. 7 - ładna liczba, i styknie. :)
-EDIT-
No chyba, że takie jeszcze: :D
8.
No to moze jaka powtorka? Dzisiaj juz troche pozno ale slonce swieci jak tydzien temu!.... ale moze jutro? Ktos chetny?
No ja tez wolalbym krajobraz zamiast lazic po Rynku... moglby byc nawet poza miastem... moze tym razem w druga strone. Ma ktos jakis pomysl?
Ja też bardzo chętnie, o każdej godzinie.
zamarzliscie? wisla zamarzneta moze by ja pstryknac?
Ja bym poszedl.. ale moze juz nie nad Wisle.... W Ojcowie byl ladny plener.. moze powtorzyc cos w ale drugim kiedunku??Ja z Nessuno planowalismy w ogole plener do Lankorony.....
Joł ekipa Krakowska. Wracam na forum wiec od razu pytanie: kiedy przewidziany spocik? :D bo chetnie bym sie dolaczyl :)
Lanckorona niedzielną porą? Czemu nie, bardzo chętnie. To gdzie i o której zbiórka?
Lanckorona - chętnie, ale jutro nie mogę.
Ej ekipa to kiedy sie mozna podlaczyc? :P co sie stalo ze starymi ludzmi? Pazurek, Birez, co z Wami?
liquidsound: Stara ekipa sie wykruszyła. Pazura nie ma, bireza nie ma.
dormik: Zapraszamy
to jak? przyszła niedziela, kierunek Lanckorona? :)
Ja startuję jutro, ale może zamiast Lanckorony zaliczę Kalwarię Zebrzydowską? A może jedno i drugie? Zobaczy się na miejscu, w każdym bądź razie mam nadzieję coś jutro tu pokazać. Nara :)
Ja niestety nie jestem mobilny wiec nie mam jak sie przylaczyc Wacek...komunikacja pkp/pks koszmarna...
Wilku a moge sie pod was podpiac na jakiegos spota?Bo czuje sie tu pernametnie olewany. Strasznie zamkniete srodowisko widze...
Dobrze gada, polac jej. Środowisko wcale nie zamkniete. Juz niejeden sie o tym przekonał - nawet szkiełka sobie pozyczamy.
No i stało się. Była Kalwaria, była i Lanckorona. Pogoda taka sobie, mało fotograficzna. Ale coś tam zafociłem, choć chyba nie do końca jestem zaspokojony. Podsumowując: w Kalwarii jak to w Kalwarii, a Lanckorona mnie rozczarowała. Chyba pierwszy raz.
1.
2.
3.
4.
5.
6.