opis zapożyczony z komentarza w recenzja.pl "W tym aparacie widzę wyłącznie zalety. Nawet funkcja auto ......"
Canon EOS 5D Mark II - recenzje, testy, opinie i komentarze użytkowników, ceny, cena
Wersja do druku
opis zapożyczony z komentarza w recenzja.pl "W tym aparacie widzę wyłącznie zalety. Nawet funkcja auto ......"
Canon EOS 5D Mark II - recenzje, testy, opinie i komentarze użytkowników, ceny, cena
"300D" powraca. Nie pamiętam jak ten aparat się nazywa, kiedyś było tego mnóstwo na allegro i występował pod różnymi markami, nie tylko 300d, teraz pierwszy taki od dawna widzę.
wygląda na sprzęt pro
obiektyw 18-55 i napisz 10x optical zoom:mrgreen:
w sumie takie cudo za 64 zeta to darmo
i ma takie magiczne oko cyklopa
canon 5d ok 15000 kl. prawie jak nowy + gratisy! (2620594791) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Canon 5D mkI : " Przebieg wg wyświetlacza prawie 15 000 zdjęć" ...
Nie każdy musi się znać :D ile to jest ofert "nie wiem jak sprawdzić przebieg i proszę mnie nie instruować" itd :D
Canon 60D +18-270(STABILIZACJA) +12 AKCESORIÓW FV (2607285958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a na zdjęciu.. stary D60 z emblematem EOS 60D. Cena kusząca i jak widać chętni się znajdą.
Czy źle myślę, czy tylko zdjęcie jest nieprawidłowe, a opis się zgadza? Ponadto wygląda na to, że ktoś sklonował kółko nastaw, bo widzę podwójne.
Odbiór osobisty co komu szkodzi ;)