-
Odp: [panas_k] portrety
Fajnie, ciesze sie, ze zdjecia sie podobaja, a to, ze kazdemu inne to zupelnie normalne i tym bardziej powod do radosci dla mnie. Poza tym to sa zupelnie inne stylistyki, inne zalozenia na poczatku i inne cele na koncu. Co do edycji to jak na ironie zdjecie 171 przeszlo o wiele dluzszy proces obrobki niz 172, w ktorym generalnie zmienilem tylko kontast i dodalem tilt shift :) W tym momencie pracujemy duzo w domu ze wzgledu na brak czasu, pogody i funduszy, wiec eksperymentujemy z przeroznymi rodzajami swiecenia, obrobki, makijazy, bodypainting, itd., itd. Co nie oznacza, ze tych "naturalnych" bedzie mniej, po prostu staramy sie rozwijac i probowac innych rzeczy :)
172 Przed i po
-
Dzięki za before and after :) Zawsze chętnie tu zaglądam.
-
ten wątek jest przystankiem obowiązkowym na tym forum gdzie niestety więcej pitolenia od fotografowania :(
-
Jest to kolejne zdjecie opublikowane w Dark Beauty Magazine, mozna lajkowac tutaj: https://www.facebook.com/darkbeautym...type=1&theater Poki co ponad 4000 likes, ostatnie zdjecie mialo ponad 14000, licze wiec na Wasze wsparcie i tutaj :)
W przygotowaniu edytorial :)
-
-
Lajkować nie będe bo nie używam fejsbuka ale zdjęcie jest dobre. Jak zwykle dobra robota. Pozdrowienia.
-
Chris, fajne te Twoje portrety:shock:
Super modelka, kadry, no i obróbka na świetnym poziomie, podoba mi się bardzo:D
Eksperymenty też mi się podobają, ostatnie mistrz:!:
Widzę, że jednak 85LII została jeszcze.;)
-
174.
Ze spacerku pstryczek :0)
-
174 rzeczywiście "ot pstryczek" ;)
A mogę iść z tobą na taki spacerek i zobaczyć jak się robi "takie pstryczki" od kuchni?
-
pięknie jak zwykle
pozdrowienia