Adres WWW GLOBALSKLEP WITAMY HURT DETAL MEGA ASORTYMENT
Adres e-mail sklep@globalsklep.pl
Telefon 796985523
Województwo Podlaskie
Miasto Rusocin
Wersja do druku
Adres WWW GLOBALSKLEP WITAMY HURT DETAL MEGA ASORTYMENT
Adres e-mail sklep@globalsklep.pl
Telefon 796985523
Województwo Podlaskie
Miasto Rusocin
to są wszystkie sprawdzone, dokładne dane i w regulaminie na ich stronie również takie widnieją: https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEID...c-3848bea962b1. Becekpl coś Ci się pomyliło z tym co napisałeś jakie podlaskie wojewódźtwo jak to jest Gdańsk i woj. pomorskie skąd takie coś wziąłeś wogóle ehhh.
Rusocin to koło pruszcza gdańskiego więc na pewno nie woj. podlaskie, dane rejestrowe po nipie ktoś już sprawdzał i wskazywały na pruszcz, można to zrobić tutaj:
Rejestr REGON - wyszukiwarka podmiotów gospodarki narodowej
teraz faktycznie adres wskazuje na galerię bałtycką w gdańsku a z tego co wiem to miejsce nie słynie raczej z niskich cen - może ktoś faktycznie to sprawdzi. Moim zdaniem to śmierdzi na kilometr kolejną piramidą.
no wystarczy pare rzeczy wyszukać w ich wspaniałej szukajce i wcale sklep nie jest tani. A ich wyszukiwarka to już kompletne dno. Wpisałem canon ef 70-200 f/2.8 l usm i znajduje 1120 produktów, a cena tego obiektywu z kosmosu 5828,54 zł. Lepiej wpisać samo 70-200 f/2.8 usm, a i tak znajdzie 80 produktów. Ceny nie wiadomo skąd i to jeszcze większość produktów bez zdjęć. To jest sklep internetowy w regulaminie nie ma nic o odbiorze osobistym tylko płatność przelewem i za pobraniem, więc odwiedzić się ich nie da. Jednym słowem omijać takie sklepy z daleka. Są sprawdzone sklepy, a ceny normalne nie jakieś wynalazki. Pozdro
pawelo, bo pozycjonują się na skąpcu na konkretne pozycje i dowalają konkretne ceny, jakoś tak mi się to pokrywało z asortymentem lidera dlatego napisałem, że się maskują dość skutecznie:
http://www.galeriabaltycka.pl/sklepy.php
jak widać ani o nich widu ani słychu, adres prowadzenia działalności można w urzędzie wpisać każdy bo i tak nikt tego nie weryfikuje. Jestem bardzo ciekawy jak sklep się z tego wytłumaczy jak ktoś im zada takie pytanie.
GLOBALSKLEP.PL - Dystrybutor Gdańsk - na Portalu B2B Poland.
tu mamy grunwaldzką 104
A jeszcze jakiś czas temu ten sklep prowadził podmiot o tej samej nazwie every-tel o nipie:
6040058150
taki też mieli na stronie - sprawdźcie sobie, to jest pruszcz
Rejestr REGON - wyszukiwarka podmiotów gospodarki narodowej
to powinno co najmniej dawać do myślenia, został po tym ślad w regulaminie pkt 9/6:
6. Złożenie zamówienia przez kupującego jest równoznaczne z jego zgodą na przechowywanie i przetwarzanie przez firmę EVERY-TEL Daria Lidke (...)
ano tak robią co niektóre sklepy żeby mieć pierwszą pozycje. Ale z tego co zauważyłem to jedynie 5d III o 200 zł mają taniej, a o taką sume nie ma co się łaszczyć bo ze sprawdzonego sklepu lepiej kupić i być zadowolonym niż z takimi sie męczyć. Wcześniej była troche inna nazwa firmy bo: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA EVERY-TEL DARIA LIDKE, więc zarejestrowana na kogo innego od 03.05.2011 r. inny adres bo ul. Gdańska 46 lok. 12, 83-031 Rusocin, powiat gdański, woj. POMORSKIE i wznowienie działalności 06.06.2012 r. i co ważne jest aktywna do teraz. A ta o, której piszemy jest EVERY-TEL Monika Kaleta rozpoczęcie dg od 02.07.2012 r. no i ulica Grunwaldzka 141. Ale dziwna sprawa z tym. No w regulaminie jest pozostałość tak jak piszesz o starej dg. Obie te firmy działają bo mają status aktywny.
Witam, obserwuję forum od jakiegoś czasu i postanowiłam się przyłączyć. Jestem mieszkanką trójmiasta.
Dziś za radą któregoś z forumowiczów, przeszłam się po galerii bałtyckiej i nie było tam żadnego sklepu, o którym mowa.
Szukam , szperam ale nie wiem o co tu chodzi... Dwie identyczne nazwy firmy, ale inne właścicielki? Po co to komu? Może ktoś wytłumaczy???
Możliwe,żeby ktoś kręcił takie wałki? Szukam i szukam ale chyba za mało dociekliwa jestem...
Można jakoś się tego dowiedzieć poprzez kontakt z jakimiś prezesami GB? Orientuje się ktoś?
Witajcie, mam na Imię Artur i trafiłem na ten wątek szukając informacji o firmie globalsklep. Aby nie rozwodzić się napiszę krótko, ostrzegam. Poniżej treść korespondencji jaką prowadziłem ze sklepem. Sklep znalazłem na skąpcu.
Witam, jesteśmy z kolegą zainteresowani zakupem 2 korpusów
Canon Eos 5d Mark III Body OD RĘKI globalsklep
prosze o informacje o cenie za 2 sztuki, liczymy na rabat, oraz o cenie
obiektywu 24-105 - 1 sztuka do kompletu.
Ponieważ to spory zakup proszę o odpowiedź na poniższe pytania:
1. Gdzie można sprzęt odebrać z płatnościa przy odbiorze po oględzinach
aparatów
2. Czy sprzęt posiada kartę gwarancyjną Canon Polska oraz polską
instrukcję
obsługi
3. Czy macie na miejscu akcesoria typu karty pamięci itp?
czy otrzymamy fakturę VAT 23% na zakupiony sprzet, ew. ile będzie taniej
bez faktury.
Artur
------------------------
Dnia 6 września 2012 18:18 "sklep" <sklep@globalsklep.pl napisał(a):
Witam,
oczywiście cenę można negocjowac przy 2 sztukach.
1. Jesteśmy sklepem internetowym, współpracujemy z firmą GLS odnośnie
przesyłek. W Gdańsku można umówić się z naszym Przedstawicielem Handlowym.
2. Sprzęt jest z dystrybucji europejskiej i tym samym posiada europejską
gwarancję 24 mce honorowaną we wszystkich krajach UE. Instrukcja w języku
polskim w PDF, nie w formie papierowej.
3. Posiadamy akcesoria do aparatów typu karty pamięci, torby, akumulatory
itp.
pozdrawiamy
Zespół Globalsklep
------------------------
Proszę o wycenę sprzętu oraz odpowiedź na pytania jakie zadałem:
czy otrzymamy fakturę VAT 23% na zakupiony sprzet, ew. ile będzie taniej
bez faktury
oraz
gdzie mogę odebrać osobiści sprzęt, wasz adres wskazuje na galerię
bałtycką,
czy macie tam stoisko?
Z kim rozmawiam abym mógł przy odbiorze powołac się na ustalenia.
Artur
------------------------
Dnia 7 września 2012 11:12 "sklep" <sklep@globalsklep.pl napisał(a):
Witam,
zawsze wystawiamy fakturę vat. Nie ma możliwości zakupu "taniej" bez
faktury. Przy zakupie otrzyma Pan 5% zniżki od cen, które widnieją na
naszej
stronie.
pozdrawiamy
Globalsklep
-----------------------
Dziękuję za informację, zamwiam 2 sztuki, kiedy i gdzie mogę zgłosic się po
odbiór zamówienia. Będę potrzebował fakturę VAT, czy jest możliwośc wyboru z
kilku egzemplarzy aparatu?
Z kim mam przyjemność rozmawiać?
Artur
-----------------------
Może lepiej byłoby zadzwonić? ;) 796985523
pozdrawiam
monika kaleta
-----------------------
Witam ponownie, wolę ustalenia prowadzić pisemnie, niejednokrotnie zdarzyło mi się, że przy odbiorze towaru warunki okazały się delikatnie mówiąc inne, w końcu chce wydac u Pani ponad 20 tys zł więc wolę nie miec wątpliwości. Pani Moniko czyli reasumując:
EOS 5D MK III x 2 = (11 479 + 11 479) - 5% = 21810
Czy zgadza się?
Na miejscu chciałbym dobrać jeszcze akcesoria typu karta pamięci i być może obiektyw 24-105.
Czy na miejscu będzie ktoś kto mi doradzi odpowiednie akcesoria?
W którym miejscu w galerii bałtyckiej mieści się Wasze stoisko i kiedy mogę przyjechać po zamówione produkty?
Czy mogę zapłacić kartą?
Artur
---------------------
Może umówić się Pan z naszym handlowcem który przyjedzie do pana do domu albo może pan odebrać te aparaty u mnie w domu. Niezbędna będzie przedpłata całości kwoty jako zabezpieczenie dla transakcji. Numer konta podeślę panu mailem.
pozdrwiam
monika kaleta
---------------------
Po tej o to interesującej informacji zadzwoniłem sobie do rzeczonej Pani, raczej dla zabawy niż myśląc o kupowaniu czegokolwiek. Odebrała inna Pani przedstawiając się Dominika i w bardzo zawoalowany sposób próbowała urobić mnie (nazywając to "dogadać się") bym wpłacił jej gotówkę na konto to dostanę dodatkowe 3% rabatu, czyli w sumie 8% a sprzęt dostarczy mi osobiście jakiś handlowiec w terminie dwóch tygodni. Na pytanie czy mają punkt w niejakiej galerii bałtyckiej usłyszałem, że właśnie tam się otwierają ale to potrwa jeszcze minimum do stycznia, ale już działają.
Uprzedzony zapytałem, czy globalsklep ma coś wspólnego z lider24, w odpowiedzi usłyszałem ciszę po czym Pani… odłożyła słuchawkę. Co ciekawe Pani Dominika znała tak dobrze szczegóły naszej korespondencji jak by je sama pisała :)
Jak dla mnie to jeden wielki wałek ustawiany pod sezon świąteczny.