czesc jestem nowym uczestnikiem tego forum:) posiadam canona 30d ale niestac mnie narazie na obiekty do niego:) zapisalem sie na to forum by dowiedziec sie jak najwiecej o sprzecie i technikach robienia zdjec....
pozdrawiam serdecznie
Wersja do druku
czesc jestem nowym uczestnikiem tego forum:) posiadam canona 30d ale niestac mnie narazie na obiekty do niego:) zapisalem sie na to forum by dowiedziec sie jak najwiecej o sprzecie i technikach robienia zdjec....
pozdrawiam serdecznie
Nie przywitałem się wcześniej więc zrobię to teraz:
Witam wszystkich i pozdrawiam ^_^
Witam wszystkich jakiś czas temu byłem logowany jako kolo teraz musiałem się na nowo rejestrować i jestem jako kolo2.Fakt nie pisałem na forum ani zbyt często nie zaglądałem.Mam Canona A 70 i nowy model A710is.
Pozdrawiam
Witam na forum :)
A więc chciałem Sie serdecznie przywitać.
Witam wszystkich.
Od jakiegoś czasu zaglądam na forum, a że ostatnio robię to coraz częściej, zdecydowałem się zarejestrować i przywitać. :smile:
Witam wszystkich...
Od jakiegos czasu przymierzalem sie do kupna dSLR-a... Do tej pory (przez ostatnie 10 lat) bawilem sie Zenitem TTL na Heliosie - zdjec cala szafa, mimo ze ostatnio lezal na polce przez rok...
Od dwoch dni jestem posiadaczem EOSa 400d (mam tez sporo zapalu) - chwilowo z kitem, ale w planach stalka 50/1.8 i jakis tele... Czy szczesliwym posiadaczem? to sie okaze...
Pozdrawiam forumowiczow
PS: obecnie jestem na etapie szukania stalego punktu pn. "fotolab" :mad:
Również witam Wszystkich serdecznie!
Na forum zarejestrowałem się, jak zacząłem zaglądać tu coraz częściej, codziennie, dwa razy dziennie ... Moja przygoda z pstrykaniem zaczęła się kilka lat temu od analogowego aparatu Praktica i kilku szkiełek kupionych od ... ciotki Obecnie aparat schowałem do szafy (mam nadzieje, że nie na wieczność).
Kupiłem rok temu 350d, po wielu nocach spędzonych na różnych forach. Canon, Nikon, Konica … Canon. Czy pomogły mi setki postów w tym temacie? Zmusiły mnie przede wszystkim do myślenia. Aparat nie musiał być duży, nie musiał być profesjonalny, miał nie psuć zdjęć. Porównałem zdjęcia, które zrobiłem na ślubie pożyczoną 350-ką ze zdjęciami wynajętego nikoniarza. No cóż, ta lekcja mi wystarczyła. Nikon miał oczywiście wiele zalet, ale te mnie nie zainteresowały . No i lepsza tolerancja canona do M42. Mam więc stare szkiełka (pancolar 50/1.8 mm, pentacon 2.8 – 29 i 135 mm), kita, 50 mm canona i ochotę na 70-200/4. Stare obiektywy zakładam często, może kiedyś zamieszczę coś w galerii. Lekcję pokory trzeba przejść.
Jeżeli będę mógł pomóc w temacie, który sam obmacałem - chętnie to uczynię.
Pozdrawiam, Seba
Jak każdy to i ja :)
Witam wszystkich serdecznie, od kilku dni stałem się posiadaczem pierwszej w moim życiu lustrzanki a mianowicie EOS'a 300D z tego co już zdążyłem poobserwować to można znaleźć tu sporo informacji i odpowiedzi na nurtujące mnie pytanka :)
Pozdrowionka