BTW MarekC: warto się tak irytowac w urodziny?? ;)
Wersja do druku
BTW MarekC: warto się tak irytowac w urodziny?? ;)
Jacku, to było tylko gwoli wyjaśnienia skąd te 2..3 tygodnie zamiast 5 godzin ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
Od tej chwili tylko :grin: :-) :lol: :mrgreen: 8-)
Lepiej ;)
Tos sie musial nawalic, ze nie pamietasz, nie? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
Przygadal kociol garnkowi.Cytat:
Rzeczywiscie, zdaje sie, ze wskoczylem na Twoj poziom. :-(Cytat:
pn_ gratuluję postępów. Od tej pory jestem kolejną osobą na tym forum, która przestaje reagować na twe trollerskie zaczepki. Chcesz, to baw się dalej w swej piskownicy, tylko uważaj byś nie upaprał sobie rączek we własnej kupie...
Przeciez to Ty, Szanowny Kolego, rzucasz sie agresywnie i po chamsku do Kolegi Diodaka, a nie ja.Cytat:
Ale za to ty nie potrafisz wyczuc momentu w ktorym trzeba po prostu darowac sobie kolejne, bezsensowne posty niepotrzebnie tylko podsycajace dyskusje - byle tylko miec swoje na wierzchu :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Zrobze w koncu EOT.
TAK! Na mojego posta tez lepiej nie odpowiadaj bo nic nowego tym nie wniesiesz tylko znowu zatrollujesz.
Panowie, skończcie proszę tę dziecinadę.
MarekC - wszystkiego najlepszego :mrgreen:
Z tego co znalazłem na forum, to ostatni przelew dotarł do Diodaka 02.10.05, czyli 26 dni temu. Chyba wszyscy przyznają, że wszystko to jest mocno spóźnione:roll:
Diodak, dołączam się do konkretnego i pozbawionego emocji pytania :!: : kiedy będziemy mieli te identyfikatory?
Do moderatorow: czy nie daloby sie wyciac tych nic nie wnoszacych postow ? Psuje to tylko wizerunek calego forum :roll: