-
http://canon-board.info/showthread.php?t=18
"Prezentowane zdjęcia powinny mieć rozmiar od 640 do 800 px na dłuższym boku"
Kilka ostatnich zdjęć poszło do piachu.
Ponadto przestrzegam przed tym fragmentem: "Niedopuszczalne jest publikowanie jednego lub ledwie kilku zdjęć z wyraźną adnotacją reklamujacą swoją stronę, np "więcej zdjęć tutaj" "więcej zdjęć na blogu" "
-
No to dzięki za wywalenie większości.... w którym wypadku forum rozjechało się ? Specjalnie dawałem miniaturkę i link do dużego żeby tego uniknąć jak widać trzeba być nadgorliwym ....
I gdzie ja proszę ciebie reklamuje swoją stronę ? Daję bezpośrednio link do dużego foto ( zamieszczone na flickr-u ) więc proszę cie litości bo zaczyna to być żenujące :/...
-
"Prezentowane zdjęcia powinny mieć rozmiar od 640 do 800 px na dłuższym boku"
500 px to za mało ;)
-
jeśli łącze w sety , i nie mogę dać akurat tak żeby był debilny przedział 640-800px to jest aż taką zbrodnią ? :/ ...
skoro jest to faktycznie aż takim problemem jest żeby zdjęcia miało dokładnie takie parametry ( bo ja ograniczenia rozumiem po to żeby nie przeginać z wielkością , żeby forum się nie rozjeżdżało ) to proszę wywalić cały te wątek ...
( ps błędnie założyłem to co założyłem , dzięki model za zwrócenie uwagi )
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aha skoro w regulaminie jest "powinny mieć" no to tym bardziej najwyraźniej jestem debilem... :roll:
-
No ale z drugiej strony, czy to taki wielki problem pomniejszyć foty do 800pix na dłuższym boku, z dedykacją do CB?
-
tak , bo nie wrzucam pojedyńczo , a jak wrzucam to robię 800px , zresztą jak ktoś faktycznie widzie problem w tym jak zdjęcia wrzucam to... ja mu współczuje
-
Ja też nie wrzucam pojedynczo, ale w Photoshopie (i wszystkich innych normalnych programach do grafiki/zdjęć) jest pomniejszanie wsadowe, a 3min pracy procesora chyba cię nie zbawi.
-
ale ja to pisałem w kontekście tych "składanek"
matko , przecież to jest w ogóle robienie z igły wideł :roll: ...
-
"This is CANON-BOARD!"
Przyzwyczaj się.
-
niestety , w takich wypadkach , kiedy brak myślenia przesłania wszystko , jestem nie reformowalny