Ja mam nadzieje, ze to nie beda wypocimy, tylko porzadny aparat za rozsadna cene. Bo inaczej Nikon odpadnie, a wtedy i Canon spocznie na laurach nie majac konkurencji, i ceny nie beda spadaly...Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Wersja do druku
Ja mam nadzieje, ze to nie beda wypocimy, tylko porzadny aparat za rozsadna cene. Bo inaczej Nikon odpadnie, a wtedy i Canon spocznie na laurach nie majac konkurencji, i ceny nie beda spadaly...Cytat:
Tu:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Nie masz nigdzie statystycznych dowodow na to jaki procent czy promil eLek wylazl nieudany. Opinie niezadowolonych uzytkownikow nic nie znacza. Bo tych zadowolonych moze byc setki, tysiace razy wiecej ale siedza cicho - to samo co z FF/BF. A twoje stwierdzenie bylo wg mnie zbyt ogolnie ujete, niezaleznie od tego co chciales przekazac - tak mozna je bylo odebrac, jako zarzut "wszystkie L sa do d* " .Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
A o braku zrozumienia slowa pisanego to idz na grupy newsowe podyskutowac - mnie tym nie sprowokujesz bo to pusta dyskusja pokazujaca tylko kto ile literek potrafi napisac ;)
Gratuluje zrozumienia ;) (ale o tym - na grupach prosze bo tam maja wprawe ;) ). Napisalem tylko jak odebralem twoje slowa - ze przesadzasz i bezzasadnie generalizujesz. Nic mniej, nic wiecej. Tym bardziej nic na sile nie udowadniam a ty niepotrzebnie wspominasz o podpisie bo wszelkie takie wspominki wygladaja dla mnie po prostu jak zazdrosc :rolleyes: .Cytat:
I proszę Cię bardzo - nie udowadniej na silę tego, że jak TY się wykosztowaleś na te czerwone literki w podpisie to musi oznaczać, że są to najlepsze szkla na świecie - bo tak nie jest.
Kluje cie w oczy moj/czyjs podpis? Wez kredyt tak jak ja :p i nie zagladaj wiecej innym do kieszeni bo to nieladnie.
I z mojej strony EOT bo wiem ze i tak cos odpiszesz byle miec swoje na wierzchu 8)
To chyba obawy bardzo wielu Canoniarzy... :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Niech ta ich dwiesetka bedzie dobra :)
I niech nam jeszcze ktoś spróbuje powiedzieć, że źle życzymy [EDIT]żółtym znajomym... Toż my bardziej pragniemy u nich dobrej puszki, niż oni sami... :rolleyes:Cytat:
EDIT: Thaks pn_... pomroczność jasna to się chyba nazywa... :rolleyes:
Zielonym?!? Chyba 2 w nocy niektorym nie sluzy :lol:Cytat:
Zamieszczone przez rysiaczek
No i jest 5D, jest tez lampa 430EX, wczoraj (22.08.2005) byla premiera, szczegoly: dpreview
NIe dam rady wszystkich wątków przeczytać - naprodukowaliscie ich aż nadto. Co do eLek mam dwie i obydwie chodzą bardzo dobrze - mam też na myśli stan optyki. Robiłem testowe zdjęcia na pełnych dziurach 24-70 przy 2,8 oraz dla porównania 50 przy 1,4 - ostrości nastawaine przez 20D w punkt i naprawdę niewiele można zarzucić ostrości otrzymanych detali. Tylko niech mi ktoś podpowie jak to pokazać tu na forum ??? A co do 5D - czemu to tak drogie ma być ????
full frame 5D - $3299 (US) / €3459 (EU) !!??
to mam pytanie, czy to aby nastepna wersja w linii D30-D60-10D-20D ,
czy moze po prostu okrojony 1D MkII dla ubozszych ???
Ani jedno ani drugie. Coś P0MIĘDZY 1ds a 20d. Tylko ta cena... Wszystko przez... Nikona :mrgreen:
Musisz to wrzucić gdzieś na serwer i dać linka, a jak nie masz gdzie to możesz mi to przesłać na arkan(wywal_to)@arkan.net.pl to wrzucę to do siebie. Tylko w miarę możliwości zdjęcia z "pola", a nie tablic testowych.Cytat:
Zamieszczone przez DarekSzu