Czy są już gdzieś zdjęcia z pleneru z tramwajami ?
Wersja do druku
Czy są już gdzieś zdjęcia z pleneru z tramwajami ?
Część naszych zdjęć jest tutaj: http://kolumba5.tv/event/show/4 (będą dodawane nowe).
Oficjalna galeria migawki: http://www.radio.szczecin.pl/index.p...=132&idx=12320
Pozdr.
Witam
Czy ktoś wie jaki jet temat najnowszej migawki?
No w sumie ja wiem :)
Plener " Najdłuższa ulica w Szczecinie " - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Dwudziesty siódmy z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotykamy się na ul: Wojska Polskiego 1, o godzinie 10.00.
Tematem pleneru jest najdłuższa ulica w naszym mieście. Plener chcieliśmy zorganizować w formie spaceru po najdłuższej ulicy w naszym mieście. Celem jest odkrycie zalet obiektywów nazywanych popularnie „zoomy spacerowe”. Obiektywów na tyle uniwersalnych, że pozwalających wybrać się na taki spacer tylko z jednym obiektywem i oddać się ze swobodą fotografowaniu, tego co podczas tej wędrówki napotkamy.
Chętni którzy będą chcieli wypożyczyć obiektywy firmy SIGMA, mogą to zrobić od godziny 9.30 w SIGMA Pro Centrum, na ulicy Krzywoustego 70.
Po plenerze będziemy czekali jak zwykle na 9 zdjęć plenerowych i 9 zdjęć kulis.
Zapraszamy absolutnie wszystkich, dla których fotografia jest pasją i sposobem spędzania wolnego czasu.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 14.30 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka
Hihihi... najdłuższa to chyba Tczewska jest :-) Ale Wojska też może być. :-)
Oczywiście plener w niedzielę 27 marca.
Ktoś kiedyś powiedział, że najdłuższa ulica w Szczecinie to Ku Słońcu.
A w sumie nigdzie nie napisałem, że bedziemy spacerować po Al Wojska Polskiego :) Tam jest tylko zbiórka :) Ale sprawdziłem Al. Wojska Polskiego, jest dłuższa od Tczewskiej o jakieś 300 m. W sumie ponad 6 km ciekawych tematów fotograficznych.
A tak się składa, że chciałam przejść się po Wojska któregoś dnia i zrobić fotki willi itp. :)