Coś się Sergiusz zakochał chyba w tym wątku, na odcisk mu nacisnąłeś czy co?;).
Wersja do druku
Coś się Sergiusz zakochał chyba w tym wątku, na odcisk mu nacisnąłeś czy co?;).
Ale jest coraz lepiej. Pierwszy raz pochwalił.
A ode mnie wielki szacunek. Widać, że masz chęci do nauki. Jeden z lepszych progresów tutaj na forum :)
ja bym chcial taką obróbkę umieć:) 189 - swietne. 190 tez mi się nie podoba. tlo nie najlepsze, jakis chaos ogolny;)
Mi się właśnie podobało zestawienie chaosu z białą sukienką, no ale zdjęcie powinno bronić się samo.
189. Robiłbym czymś dłuższym, żeby zrównoważyć priorytety całego zespołu, a nie tak jak tutaj - wyróżnić wokalistę, a reszta na drugi plan.
190. Mogłoby być bokehowato i byłoby raczej lepiej.
191. Chyba ok. Uwagę przykuwają zęby ;P
192. Również ok.
193. Wiadomo, brak rekwizytów (lansiarskiego elipsowatego chromowanego mikrofonu z lat n-tych (z dawnej przeszłości)). Do tego nie pasujące grafitti.
194. Oczy. Oczy!
195. Oczy. Oczy! (chociaż tutaj już ograniczona widoczność oczu bardziej pasuje).
Ogólnie to tak za bardzo wycinankowo wyszła ta seria. Chyba za mocna różnica warstw na maskach... No chyba że to pojedyncze wywołanie, a efekt wycinanki uzyskany jest wyłącznie błyskiem, no to wtedy ja wymiękam :D
Seria bardzo plastyczna, kolorystyka głęboka, zdjęcia ciekawe w odbiorze. Faktycznie, progress jest.
no ładnie ładnie ;)
na 192 - czółko do poprawy :)
W tej kwestii też jestem w stanie się wypowiedzieć, gdyż miałem okazję być razem z Piotrkiem.
Te foty to jedne wołanie, żadnych warstw, po prostu 17 lamp! ale to co Oni z nimi robią, normalnie masakra, trzeba pójść aby uwierzyć:) Ja oczy ze zdumienia do tej pory przecieram:P
17 lamp ? to moze jakas fota backstagowa ;]
dokladnie 16 i pół lampy ;)