Przez ten blado-rozowy odcien skory zdjecie jest takie naturalne.. podoba mi sie, powtorze sie:) prawa strona? przykrylem sobie ten murek reka. niby sensu nie ma, ale bez niego zdjecie jest takim zwyklym kwadratem.
Wersja do druku
Przez ten blado-rozowy odcien skory zdjecie jest takie naturalne.. podoba mi sie, powtorze sie:) prawa strona? przykrylem sobie ten murek reka. niby sensu nie ma, ale bez niego zdjecie jest takim zwyklym kwadratem.
z pleneru niedzielnego tutejowego... nieco inaczej
121.
jak dla mnie buźka trochę za jasna ;)
Jak dla mnie też. I nieładnie wyszła ogólnie na tym zdjęciu. Następne prosimy.
nieładnie? jak dla mnie ładnie.. ale faktycznie twarz może trochę za jasna...
ogólnie to srednio zadowolona jestem ze zdjęc, ale przynajmniej 85 1.8 wypróbowałam :D
122.
o 121 można tylko tyle napisać, że tyle niefajnego się dzieje, że nie ma sensu go ratować uprzejmymi uwagami. A jeśli już, to pokazałbym samo oko, bo ładnie pomalowane :)
co do 122 to paskudny ten kaptur, wystarczy, że włosy sa już "pozlepiane" czy co tam sie z tymi dredami dzieje(pfuj) i ten zamek się majdający, no i kawałek husty niw 5 ni w 10. Kadrowanie - tu nie ma kadrowania, albo jest przypadkowe.
a co do 85 1.8 to próbowałaś czy wypróbowałaś? fajne szkło, prawda :) dużo potrafi jak się je pogłaska i poprosi...;)
pzdr
pozostaje mi tylko ucichnąć na chwilę i przyjrzeć się bliżej temu, co robiłam.. przeanalizować wszystko, wyciągnąc wnioski i poprawić się... ;)
żeby nie było, że nic nie robię - http://canon-board.info/showthread.php?t=43962
z wczoraj...
123.
no, nie wiem, guniu, może to ja mam monitor źle skalibrowany, ale jasne te zdjęcia są okrutnie... a ta rudzieńka modelka fajna jest:)))