Qbexus zamorduje wlasnymi rekami...:)))
tys tylko chodzil i polowal na gupie miny uczestnikow :oops:
edit: wygladam jak Mlekota z serialu "Pierscien Arabeli" :evil:
papiez z Debca :)
Wersja do druku
Qbexus zamorduje wlasnymi rekami...:)))
tys tylko chodzil i polowal na gupie miny uczestnikow :oops:
edit: wygladam jak Mlekota z serialu "Pierscien Arabeli" :evil:
papiez z Debca :)
Ale uśmieszek to taki bardziej szatański :)
Ale szatan mieszka na Wildzie a nie na Debcu:)
Właściwie Dębiec to osiedle Wildy a ja właściwie mieszkam ciut przed Dębcem:) Już dwie osoby z pleneru chcą mnie stuknąć zobaczymy co będzie dalej :D
jak bedziesz mial problemy to przez plot sasiaduje z Hans'em z "52Debiec"....taki hip hopowy zespol....kazdy skate go zna wiec sila w tlumie...:)
czapka wyszła papieżowo :P
Już doba minęła a ja jeszcze nic nie wrzuciłem...
Najpierw chciałem podziękować wszystkim za wspólny plener i miłą atmosferę ;) . Co prawda nie wiem jak plener się zakończył, z racji że się z Chavezem spieszyliśmy dalej, musieliśmy wcześniej zmykać (jednak "buma" na parkingu okazała się być na chodzie i stała się niezwykle przydatna :D.) Mam nadzieję, że nic ciekawego nas nie ominęło ;) .
Troszkę jeszcze spóźnionego backstage'u
Na plenerze było tłoczno jak w dzień targowy...
... i niezwykle trudno było dopchać się do modelek
Samoobsługowa blenda... tak to jest jak wszyscy robią zdjęcia i brak "blendera" ;)
Watson brał nas z zaskoczenia: wyskakiwał znienacka, oślepiał lampą i znikał...
I nie cofał się przed niczym, poświęcał się w imię niekonwencjonalnej fotografii :D
(tutaj pozwolę sobie zacytować wcześniej zaprezentowany wynik Watsonowych akrobacji na schodach ;) )
A na koniec Gusia, która wypatrzyła w kotłowni coś strasznego (ew. kogoś strasznego, ale nie mam pojęcia kto to był - przyznać się kto straszył modelki? :twisted: )Cytat:
I na koniec - do czego prowadzi robienie zdjęć w dziwnych pozach (orientacja zdjęcia zachowana)
Mi się bardzo podobało i liczę, że częściej uda nam się takie plenery odbywać (choć zima za pasem) ;)
padius - switny reportaz
edit: oczywiscie ze zamierzony :)..Qtek lubi zielen a moze inaczej lubie zielen letko crrosowana :)...no tak ma w tym swoim rozumku :)
Qtec - dzięki, w przerwach, kiedy nie trzymałem blendy to starałem się coś ustrzelić ;) Dopiero zaczynam przeglądać wyniki wczorajszego wypadu może znajdę jeszcze coś ciekawego :D
Widzę, że tutaj ludzie wrzucają już "poważne" foty, a ja dopiero daleko w lesie... wstępną selekcję robię ;)
Z tego co zobaczyłem, to efekty pleneru są znakomite, gratuluję udanych kadrów!
Muszę się przyznać, że w niedzielę były moje pierwsze poważniejsze próby z portretem, wkrótce poddam pod Waszą ocenę - czy udane.