A tak zapytam bez związku - czy ktoś tu foci forty krakowskie?
Wersja do druku
A tak zapytam bez związku - czy ktoś tu foci forty krakowskie?
Yoshi jakis czas temu...
Dzięki za odpowiedzi. Problem rozwiązał się sam ;)
Chciałbym spytać czy ktoś z posiadaczy szkieł C85f1.8 lub C135f2 miałby kiedyś ochotę na spacer fotograficzny celem sprawdzenia przeze mnie ich na żywo. Ja oczywiście w tym czasie służę tym co ja mam :)
Jest to pytanie ogólne przyszłościowe, bo w najbliższym czasie pewnie nie będę miał czasu, ale po prostu szukam kontaktu z kimś zainteresowanym.
Zapraszam, szczegóły na PM. Mam obydwa. O dziwo, ostatnie zlecenia realizuję c 85 1.8 :-)
Na ogół nie łażę sam. Ale jeszcze nigdy nic mnie zeżreć nie chciało, a sam też chodziłem i byłem na wszystkich, poza reliktami 17 (Luneta Grzegórzecka) i 1 (Zwierzyniec - tam gdzie maszt radio na Malczewskiego)... Na których byłeś? Który "cieszy" się u Ciebie opinią pozbawiacza :) zdrowia i mienia?
Wybrać by się można, ale czas mam dopiero w listopadzie...
Mam pytanie do obeznanych w plenerach Krakowskich. Będę robił małą sesję zespołowi metalowemu (młode i gniewne chłopaki) tylko potrzebuję jakieś fajne miejsce w klimacie np. kombinatu huty lub innych mrocznych miejsc w tle. Ktoś mi mówił, że do kombinatu trzeba załatwiać wejściówki i chyba płacić. To sesja niekomercyjna, więc szukam raczej prostych rozwiązań bez jakiegoś specjalnego załatwiania wejścia. Gdyby mi ktoś podrzucił pomysł będę zobowiązany.
Pamiętam plener w Forcie Borek. Mroczne miejsce.