Odp: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy
Jeżeli mam jakąś fobię to latanie samolotem, może trochę przesadziłem, czuję duzy dyskomfort. Zatem zdjęcia samolotów mogą być terapią :-)
Chetnie się przyłączę i coś od Was nauczę. Od czwartku wolałbnym środę, ale nie ja decyduję. No i czy jest sens wybierać sie na focenie z obiektywem max 200mm. pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Tylko z mojej strony - jeszcze nie wiem kiedy dokładnie.
Wstępnie proponuję czwartek - teoretycznie największy ruch popołudniowo / wieczorny lub weekend.
Jeśli czwartek to najlepiej być ok. 18.
Czwartek jak najbardziej ok. Gdzie się umawiamy?
@adampa - sens wybrać się jest zawsze, nawet z czymś krótkim, 200 mm wystarczy spokojnie na Ryanair-a
@Robert
Myślę, że na miejscu. Ewentualnie gdzieś na wylocie z KRK, albo Balicka, albo Ikea/Makro.
Jeśli "górka" to parkowanie jest tutaj https://maps.google.pl/?ll=50.085986...37.37,,0,12.35
A jeśli "mostek" to tutaj https://maps.google.pl/maps?q=50.084...=20&iwloc=near
Zresztą można kilka fotek zrobić z mostku, a potem przemieścić się na górkę jak już słońce będzie zachodzić.
Ok, to umówmy się najpierw na mostku. O 18?
Dzięki Bangi, jestem w czwartek w umówionym miejscu.
Dla mnie OK. Gdyby coś się miało "odpukać" zmienić z mojej strony, to oczywiście dam znać.
Wstępnie zgłaszam swój udział :)
brak dalszych postów o zmianach i odwołaniach, czyli pakujemy graty i grzejemy silniki do wyjazdu na plener. Zanosi się na lądowania w pięknym zachodzie słońca :-)
U mnie też wszystko wskazuje, że będę. Co do zachodów słońca to różnie jeszcze może być, ale ewentualna burza też jest szansą na zrobienie ciekawych zdjęć ;)
Problemem może być natomiast falowanie powietrza z uwagi na upał :(