Odp: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy
Pobiera. Oszusci sie zdarzaja choc nie tak znowu sporo ich. Zreszta po cholere oszukiwac? Nic nie mozna wygrac, a jak ktos woli grac siezdac na kiblu a nie spacerujac po miescie z innymi to mu sie to znudzi po tygodniu takiej zabawy.
Tak czy siak dodatkowa motywacja zeby pospacerowac po okolicy ;-)
Czy wybiera się Ktoś jutro na focenie smoków i fajerwerków na Wiśle wieczorem?
Od jutra do niedzieli Festiwal Teatrów Ulicznych. Będę codziennie. Czy Ktoś z Was się wybiera?
Program Festiwalu Teatrów Ulicznych w Krakowie 2013 - Kultura - LIBERTAS.PL
Nie dostałem Subskrypcji ... :(
Pewno wybiorę się skoro od 11 :) ale jeszcze nie wiem w który dzień/dni ... mam jeszcze nie przebrane zdjęcia z ubiegłego roku :/
Wilków nie będzie ? :( ew. który dzień możecie polecić ? :)
Będę jutro od 18.
Rynek Główny od strony Ratusza:
18:00 „Dźwiękowiązałka Wehikuł (Bez)czasu” – Sambor Dudziński (Lubiąż) 20:15 „Nosferatu” – N.N. Theater Neue Volksbühne Köln (Niemcy) 21:15 „Carmen Funebre” – Teatr Biuro Podróży (Poznań)
Rynek Główny od strony kościoła św. Wojciecha:
14:00 „Stary Clown i morze” – Teatr Pinezka (Gdańsk) 15:00 „De Paseo” – Claire Ducreux (Hiszpania) 17:00 „Ziemia obiecana” – Teatr KTO (Kraków) i Kreis Mettmann (Okręg Mettmann)
Mały Rynek:
18:00 „Osmędeusze” – Teatr Pijana Sypialnia (Warszawa) 20:30 „Don Kichote” – Walny-Teatr (Ryglice) 21:15 „everybodyskin” – Teatr Tańca DF (Kraków) & Les Filles Föllen (Hiszpania)
Plac Szczepański:
18:00 „La postal (Pocztówka)” – La Calabaza Danza-Teatro (Hiszpania) 21:30 „TAKARAZUKA camp” – Krakowski Teatr Tańca (Kraków)
Parada spod Bramy Floriańskiej do Rynku
22:00 „Nit Màgica (Magiczna Noc)” – Xarxa Teatre (Hiszpania)
Ktoś coś kiedyś?
Zimą postanowiłem spróbować ponownie tego hobby na dłużej, a i tak rzadko fotografuję, a w grupie raźniej zawsze :)
Witajcie,
jako, że pewien czas temu (jeszcze zimą, podczas plenerku z Roberetm Dy) pojawiał się taki pomysł, by zrobić plener spotterski, chciałbym zapytać czy nie miałby ktoś ochoty się wybrać „na”, a właściwe „pod” płot lotniska. Chyba, że ktoś załatwi wejście „na” lotnisko to bardzo chętnie się przyłączę
Miejscówki są opisane na tej stronie: EPKKSPOTTERS ♦ Spotting w Balicach
Ja bym proponował chyba jednak na start „górkę”, gdyż jest to najpopularniejsze chyba miejsce, co prawda popołudniami słońce nie pomaga, ale późnym wieczorem, jest ładne niebo na zachodzie ;)
Innym miejscem ciekawym jest „mostek” ale tam teraz krzaki i ciasno, kadry byłby z boku albo można pójść do „kibla” (tu przydałaby się drabina – 3-stopniowa).
Albo „za chłopem” ale tam to drabina konieczna.
Więc jak?
Pogoda i pora roku idealna na wieczorne fotografowanie. Chętnie się wybiorę.
Tylko z mojej strony - jeszcze nie wiem kiedy dokładnie.
Wstępnie proponuję czwartek - teoretycznie największy ruch popołudniowo / wieczorny lub weekend.
Jeśli czwartek to najlepiej być ok. 18.