Odp: Komputer dla fotografa 2014
Crazy, powiedziałeś już co wiesz, dzięki za tak głupie opinie. Napisz raz jeszcze, że jestem fanboyem, nawet to śmieszne :-)
Liczyłem na ciekawą wymianę uwag na temat kompa do zdjęć, ale p. Crazy szybko pozbawił mnie złudzeń. W tym wątku jedynie słusznym kompem jest PC z Windows, przepraszam że ośmieliłem się mieć inne zdanie. Ty panie Crazy zagłuszysz jej zawsze i skutecznie. Komizmu całej sytuacji dodaje fakt, że w życiu nie skorzystałeś z Maca do wołania zdjęć prawda ? :-) Także kompromitujesz się Ty panie Crazy, teraz to wiemy.
Pan.kolega: skończ pisać te bzdety, czytać się tych pierdół nie da. Pokazałeś co wiesz swoją wypowiedzią na temat Windowsa w biznesie :-). Ignorant.
Merde, nie jestem zaskoczony Twoją postawą - idealnie wpisałeś się w tę mowę nienawiści. Człowiek, który zrobił sukces, markę, pieniądze, to dla Ciebie Merde jest k...a. Brawo!
Sent from my iPad using Tapatalk
Cytat:
Zamieszczone przez
MateuszJ
Crazy, powiedziałeś już co wiesz, dzięki za tak głupie opinie. Napisz raz jeszcze, że jestem fanboyem, nawet to śmieszne :-)
Liczyłem na ciekawą wymianę uwag na temat kompa do zdjęć, ale p. Crazy szybko pozbawił mnie złudzeń. W tym wątku jedynie słusznym kompem jest PC z Windows, przepraszam że ośmieliłem się mieć inne zdanie. Ty panie Crazy zagłuszysz jej zawsze i skutecznie. Komizmu całej sytuacji dodaje fakt, że w życiu nie skorzystałeś z Maca do wołania zdjęć prawda ? :-) Także kompromitujesz się Ty panie Crazy, teraz to wiemy.
Czytasz z krysztalowej kuli czy lekarz nie chce juz Cię przyjmować? Jaka wymiana uwag skoro wiesz lepiej wymyślajac rzeczy o których nie wiesz, kolejna sprawa ze pracowałem na macu nie tylko do zdjęć, także swoje poglądy schowaj pod poduche. Ile razy w życiu złożyles cały komputer? Jaka jest Twoja wiedza o Windowsie to już wiemy - mizerna. Napisz wreszcie coś mądrego a nie dyrdymaly wyssane z palca.
Ehh dobra, mam dosyć. Gówno wiesz a najwięcej kłapiesz dziobem. Pozbawiłeś mnie wszelkiej ochoty do kontynuowania wątku. Baw się!
Cytat:
Zamieszczone przez
MateuszJ
Ehh dobra, mam dosyć. Gówno wiesz a najwięcej kłapiesz dziobem. Pozbawiłeś mnie wszelkiej ochoty do kontynuowania wątku. Baw się!
No jak ładnie pozbyć się trolla. Dziękujemy
Posiadam pc oraz mac'a i powiem tak, ze to pewnie kwestja przyzwyczajenia ale na windzie szybciej moge pracowac. Ogolnie mac os mi nie lezy. Wydaje mi sie taki jakby zrobiony dla idiotow. Za wszystkim idziesz do tego menu i brak prawego.
Moze ktos pomoze? Jak odznaczyc maile jako przeczytane w mailu? Do dzis na kazdy musze najechac, otworzyc i dopiero mi go zaznacza jako przeczytany.
Trzeba sporo popracować serio na jednym i na drugim, żeby docenić co który system może, a czego nie może. Mac ma z reguły jednak wygodniejszy system ale jak ktoś jest wychowany na Windows to nie odkryje tego szybko.
W pececie np. mogę ściagać suedemnaścue plików po kolei i za każdym razem muszę od nowa naklikać się, żeby wybrać ten sam folder docelowy gdzie chcę zapisać. Windows jest na tyle tępy, że nie zapamięta.
Cytat:
Zamieszczone przez
pan.kolega
Trzeba sporo popracować serio na jednym i na drugim, żeby docenić co który system może, a czego nie może. Mac ma z reguły jednak wygodniejszy system ale jak ktoś jest wychowany na Windows to nie odkryje tego szybko.
W pececie np. mogę ściagać suedemnaścue plików po kolei i za każdym razem muszę od nowa naklikać się, żeby wybrać ten sam folder docelowy gdzie chcę zapisać. Windows jest na tyle tępy, że nie zapamięta.
Wystarczy ustawić na stałe aby zapisywał w jednej lokalizacji ;-) a poza tym to od przeglądarki zależy :-)
Raczej nie Windows tylko przegladarka ktorej uzywasz jest tepa. Firefox pamieta ostatnia lokalizacje oczywiscie pod warunkiem ustawienia w opcjach pytania gdzie zapisac plik. Wiec nie Windows tepy tylko programista, ktory program napisal albo (to najczesciej) uzytkownik programu.
Zaprzestańcie mowy nienawiści! :D
Mit o niestabilności Windowsa jest od tak dawna nieaktualny, że tylko użytkownicy Apple'a i Linux'a potrafią go nadal powtarzać...