W teorii, ale dasz komuś gwarancję i odkupisz aparat jeśli jednak coś się stanie? Jeśli tak to idę dalej szukać regulacji AF w 500D :mrgreen: (ostatnio jak coś grzebałem to aparat trzeba było ratować).
Wersja do druku
W 50D i 7D mam mikroregulację AF :) Sam ML nie da nam takiej funkcji, w 400D i 550D miałem wgrany ML i nic się złego nie działo i nie stało :)
500D ma coś w tym miejscu pamięci gdzie w 50D zmienia się mikroregulację AF ;)
Co do samego ML wersja testowa spokojnie może uwalić aparat, wystarczy, że ktoś w kodzie sobie pomyli 0 z 1, a ty w odpowiedniej kolejności włączysz różne funkcje, akurat w takiej jak nikt nie testował.
czy ktoś może mi podpowiedzieć? nie mogę znaleźć w żadnej instrukcji. Używałem ML i tego nie było. coś poprzestawiałem i pokazało się czerwone "HS" w prawym górnym rogu menu tam gdzie jest ISO. pojawia się i znika po wciśnięciu do połowy spustu migawki. co to jest?
Help !! Theres is an icon that put HS , and camera don't work any more - może pomóc.
Pozdrawiam
dzieki
Cześć, instalował ktoś Magic Lantern na Canon 5D Mark III? Czy mógłby mnie ktoś poprowadzić krok po kroku jak to zrobić? (może być priv). Będę ogromnie wdzięczny. Potrzebuję na sobotę.
Pozdrawiam
Dzięki, tylko, że tam jest tutorial do Mark II, a podobno w III robi się to inaczej... (wolę się upewnić nim zacznę...)