Odp: [Max13] Krajobrazy i podróże
Cytat:
Zamieszczone przez
Max13
...Jest wiec roznie, moge pisac za kazdym razem troche o okolicznosciach jezeli jest zainteresowanie w tym temacie.
To też jest pewien element fotografii, więc myślę, że warto czasem nawet ogólnie przy danej serii zdjęć napomknąć, że np. te dzieci to podbiegały i za cukierki pozowały bez wytchnienia, a tu trzeba było z ukrycia ryzykując własne życie :) Nie koniecznie przy każdym zdjęciu, ale ja na pewno chętnie co jakiś czas jakąś historyjkę przeczytam.
Niesamowite! Gratuluję pięknych zdjęć i okazji do ich zrobienia!
Bardzo udana galeria, zachowuje dobry poziom i z przyjemnością obejrzałem foty. Większość bardzo dobrych a przede wszystkim widać pomysł na kadr, dobre emocje i technike.
Max13 - ale galeria! Na prawdę podziwiam :) Zwłaszcza cały Nepal. Najbardziej lubię portrety! Takie...autentyczne:) Będę tutaj zaglądał ;) oj, będę!
Przegladam "niewywolane" karty - jeszcze kilka ujec z Nepalu
374. Dziewczynka czeka na rodzicow przed jedna ze swiatyn w Patan
375. "Mlody Budda"...
376. Gdzies w Teraju.....
374 świetnie złapany moment, poza, światło i do tego jeszcze gołąb (w locie) w tle, 376 ciekawe jak wygląda w kolorze lub B&W ?
Bardzo fajnie jest po czasie powrócić do niezapomnianego Nepalu :D.
Kolejne udane i ciekawe kadry z udziałem ludzi.
a 372, 373 - fajne, ale to chyba nie ten dział ;) ...no chyba, żeby traktować to jako "podróż na korty" :)
Dzieki za opinie.
koraf - przejrzyj swoje karty z Nepalu jeszcze raz, na pewno znajdziesz jeszcze cos wartego pokazania....
tryton - tak, to byl krotki "wypad" na korty, bylem w okolicy Carlsbadu i nie moglem tego przepuscic...:)