nikt nie jest doskonały, ot co... ;)
Wersja do druku
nikt nie jest doskonały, ot co... ;)
Coś z oczami chyba majstrowałaś co? Twarz też, pewnie przez mróz, zyskała ciulowy kolor różowy...
Nie każda kobieta ma piękny sztuczny kolor prosto z solarium. Kobiety ( i mężczyźni) posiadają różnego rodzaju karnacje i sory ale o takich rzeczach nie dyskutuje sie kategoriami "ciulowy".
Paenka i Kamil : Hazan powinien dopisać do forum jednego if'a : jeżeli któryś chce odpisać zaraz po tym drugim, to nie może. Napisał ciulowy, trudno, nie grzebmy w tym już.
Jak na moje kolor skóry jest ok.
Wątpię by ta koleżanka w ten sposób wyglądała na co dzień... Jeśli tak, spoko, ale mi to wygląda na błąd w obróbce tudzież WB.
Micles, aż Cię nie poznałem...
Przepraszam Guniu, że w Twoim wątku.
To pewnie przez to, że też mi taki trochę różowawy avatar wyszedł ^^
Twój jest na maksa pomarańczowy. Czemu się wypowiadasz w temacie o którym sam co chwile piszesz że nie masz pojęcia bo nie odróżniasz kolorów w WB ;)
Z każdą chwilą jestem coraz wrażliwszy w tym temacie. To zdjęcie jest dla mnie po prostu ok, a resztę napisałem żeby znowu nie było kłótni i OT. Już basta.
balans bieli był ustawiony na białka oczu, jak dla mnie ejst bardzo ok i nie odbiega od jej natueralnej karnacji... Co do oczu- to blenda jest :D Tak na serio to w tym zdjęciu dodałam tylko trochę kontrastu...