Czy jest szansa, że temat wróci do łask?
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Czy jest szansa, że temat wróci do łask?
Pozdrawiam.
Ale po cholere?
Stary, jak masz forumowy identyfikator i beret z pomponem to walisz na każdą imprezę. Nawet na MŚ w piłce nożnej. Chyba nawet szefostwo zarezerwowało VIPowskie miejscówki dla posiadaczy ID.
jeszcze tylko postawa,mina i głos "na VIP'a" ważne żebyś wchodził na pewniaka:) jak Cię karki zatrzymają to wtedy się okaże że VIP'em nie jesteś :lol:
Rozumiem, że ta legitymacja potrzebna Ci po to żeby na taki np. koncert lub imprezę wejść specjalną bramką dla VIPów. No no, panienki mają kisiel w gaciach, fiu fiu. Jak się uda to chcesz zgrabnie wyginać się pod sceną w celu medialnego zaistnienia jako ciekawe zjawisko z aparatem:)
Musisz być przygotowany na ewentualną dekonspirację (tak jak pisze Il fuoco)
Wtedy to obciach jak beret z daszkiem i gumką pod brodę, strzelasz eleganckiego buraczka i znikasz w tłumie. Nic już nie pomoże, ani profi legitymacja ani 6,5kg eLek:)
Tak na poważnie to wytłumacz mi po co Ci to? Po to żeby wchodzić na zamknięte imprezy? No przecież właśnie po to są zamknięte żeby nie przyłazili na nie pseudo fotografowie i pojeby w dresach. Czy po to żeby wchodzić na koncerty bez biletu, no to co chcesz okradać naszych biednych artystów? Jak chcesz przyoszczędzić na browara to idź na koncert Majki Jerzowskiej dla dzieci albo inny festyn miejski. Pójdziesz na cały dzień, gwarantuje Ci, że spokojnie pstrykniesz z 5 GB zdjęć i nikt Ci złego słowa nie powie, żaden ochroniarz ani artysta:))
Czekam na sensowne uzasadnienie konieczności posiadania takiego papierka, za odpowiedzi w stylu: „dzięki legitymacji robię lepsze zdjęcia” lub „dzięki legitymacji mam większe jaja” z góry dziękuję.
ostro pojechałeś Triszer:)
Czemu tak uważasz? Chyba nie o to chodzi, żeby wszystkim przyklaskiwać i włazić w tyłek.
Pomysł durny i tyle.
Cytat:
Zamieszczone przez Triszer
tak dzięki takiej legitymacji można robić lepsze foty czytaj być bliżej wszystkiego albo prawie ......
m.in. mój pomysł :lol: pierwotnie... daawno temu. jeszcze pod innym nickiem:)
ale nieważne. nie wyszło.... :) a co do jego durnowatości no to moim zdaniem jest tak:dla kogo durny - no to durny. kto by chciał mieć - niech ma.
a po co, jak i dlaczego to już jego sprawa.
a z tym włażeniem w tyłek etc. to poprostu nie jestem przyzwyczajony do czytania na forum tekstów o kisielu w majtkach etc. ale jednocześnie nie piszę że to źle że tak piszesz.poprostu ciekawe podejście do wypowiedzi:)
Ja jak chce być bliżej czegoś to po prostu tam podchodzę, a jak od tego łażenia nogi już mi w tyłek wejdą zakładam tele:)Cytat:
Zamieszczone przez popmart
W takim przypadku od L.F. lepsze wygodne buciki:)
Il fuoco, ten kisiel to miał być swego rodzaju kij w mrowisko
Jeżeli to było dla Ciebie niesmaczne to przepraszam:)
"a po co, jak i dlaczego to już jego sprawa." - akurat z tym kawałkiem to bym polemizował. To również sprawa innych ludzi, którzy może nie koniecznie chcą, żeby im ktoś koło ucha walił migawą (np. w teatrze)
Dziś na pogrzebie K. Górskiego też byś podszedł 20m do środka kościoła aby zrobić piękne foty jak Ciszewski, Lato i Inni wnosili trumnę na ołtarz ? hmmCytat:
Zamieszczone przez Triszer
swoje nawet 400mm możesz sobie wsadzić tam gdzie ...... a byle papierek i można ładować się w sytuację ?