Czacha, przeciez juz 2 osoby sie zadeklarowaly...
podaje wiec i moj: 506 087 619
Wersja do druku
Ja w sobotę jestem dyspozycyjny do czatowania na dworcu. Mój numer 606 754 223.
Postarajmy sie tylko ustalić kto, kiedy się pojawi, czy potrzebuje pomocy w trafieniu itp.
Myślę, że w piatek to zrobimy kameralne spotkanie z grupą pościgową, ale na sobotę to już trzeba konkretny plan ustalić.
7:00 ranne streetfoto pod przewodnictwem Czachy gdzieś na kazimierzu
9:00 śniadanie dla porannej grupy
10:00 Zbiórka na placu mariackim
10:30 przejście grodzką na wawel
11:30 zbiórka na wawelu
13:00 obiad
...
20:00 spotkanie w knajpie
Wszelkie sugestie mile widziane.
No to jak, dyma ktoś z Wrocławia lub Poznania i nie ma transportu ?
gonzo, tak trzymaj :)
Jesli chodzi o sobote to na poranne zdjecia powinnismy wyjsc gdy miasto sie dopiero budzi.. a raczej jeszcze spi :) Nie jestem pewien o ktorej robi sie widno.. ale o tej powinnismy juz smigac z aparatami ;) O 7 bedziemy mieli juz pelne karty ;)
Osoby ktore przyjezdzaja z rana (8-10) zlapia nas placu mariackim lub na wawelu. Jest tez opcja bezposredniego kontaktowania sie przez telefon.
Grunt aby kazdy wiedzial jak dotrzec do hotelu i gdzie robimy wieczorne spotkanie.
czy ktoś bierze laptopa z cdrw albo dvdrw żeby można było (po uprzednim postawieniu browca:twisted: ) zgrać sobie fotki na cd/dvd ??
Możliwe, że wezmę, musze to przemyśleć i przeliczyć GB ;)
Jakby czytal forum dokladnie to by wiedzial, ze jednak sa tacy ktorzy zadeklarowali sie odebrac, zorganizowac wycieczke do NH i pare innych, ale jako ,ze nie bylo odzewu to troszke sie zrazilem. "Nie rob nikomu dobrze, nie bedzie Ci zle":twisted:Cytat:
Zal tez, ze nikt z Krakusow nie ma nawet ochoty pofatygowac sie na dworzec po przyjezdnych.
Aaaa co mi tam, wrodzony altruizm ze mnie przemawia.
Co proponuje, Ci co chca to spotkanie w piatek z grupa poscigowa, ja sie pisze bo akurat bede na rynku.
Za Gonzem - o 10:00 zbiorka ludzi na placu Mariackim pod fontanna, przy czym fajnie by bylo gdyby pewna osoba (moge byc ja), odebrala ludzi z dworcow.
Do wszystkich ktorzy przyjezdzaja, ustawcie sobie taki plan, zeby w Krakowie znalezc sie przed 10:00, wtedy cala gromade odbierze, sie z dworca.
Ci ktorzy przyjada samochodami niech tez sie zbiora w Nawojce przed 10:00, jedna osoba po Was wyjedzie i dojedzie do rynku. Jesli kazdy zacznie dochodzic i odchodzic to zrobi sie za przeproszeniem burdel. Jesli sa chetni to ja moge wziasc ekipe na wycieczke po nowej hucie, niech inne tubylce zaproponuja tez swoje plany zwiedzania grupowego. Kto by sie pisal na Nowa Hute?? Zglosic mi sie na priva, lacznie z godzina przyjazdu do Krakowa. Narazie tyle. Odbior;-)
Dla doregulowania sytuacji z noclegami:
1 x 4 os. na 1 dzień
1 x 4 os na 1 dzień
1 x 2 os na 1 dzień (łączony lub nie w zależności od dogadania się między sobą)
1 x 2 os na 2 dni (proponuje pokój pojedynczy bo chyba wygodniej :-) )
Moje pytanie brzmi: czy mam coś zmieniać/dodawać w rezerwacji. Jeżeli tak to proszę o DOKŁADNE podanie informacji. Najlepiej kto, z kim, ile miejsc, od kiedy i na ile dni. Chciałbym do środy po południu wiedzieć żebym mógł tam jeszcze iśc i coś pokombinować. Jeżeli ktoś zrobił sobie samemu dodatkową rezerwację to też proszę mi napisać, żebym nie dublował rezerwacji niepotrzebnie.
Do miejscowych.
Jako, że ostatnio zaniedbałem clubing po krakowskich knajpach proszę o pomoc w dokonaniu wyboru.
http://fajne.knajpy.krakow.pl/re/ - z tego co pamietam: duzo miejsca+ogródek
http://www.faust.com.pl/ - nie byłem.
http://fajne.knajpy.krakow.pl/indigo/ - dużo miejsca, przy większej ilości osób można pomyśleć nad zajęciem całej sali - ku niej bym się skłaniał.
Bardzo proszę o pomoc w dokonaniu wyboru.
Lochu, Tak: Czacha, Metus i ja przyjezdzamy w piatek i potrzebujemy 2 noclegi. (co najmniej, najwyżej potem sobie przedłużymy).