znajomy ma zamiar wybrać się na zachód słońca na Gęsią Szyję (środa, albo czwartek, o ile pogoda dopisze na tyle, żeby coś słonka było widać), ma miejsca w samochodzie, więc gdyby ktoś był chętny na taki wypad, to proszę o info :)
Wersja do druku
znajomy ma zamiar wybrać się na zachód słońca na Gęsią Szyję (środa, albo czwartek, o ile pogoda dopisze na tyle, żeby coś słonka było widać), ma miejsca w samochodzie, więc gdyby ktoś był chętny na taki wypad, to proszę o info :)
Jak czas pozwoli to jestem chętny ale ja tutejszy :(.
niestety, z powodu przewidywanej pogody, wyprawa przeniesiona zostaje na przyszły tydzień, ale gdyby ktoś był chętny, to niech pisze :)
No to czekam na info, bo jestem nadal chętny - o ile oczywiście nie stanowi to problemu :).
weekend i poniedziałek jestem chętny, niestety środa i czwartek to arbeit, arbeit... miłych widoków :-)
oczywiście, jak wypad dojdzie do skutku dam znać :)
Kolekcjonerze :) planowo mamy focić z Gubałówki popołudniem (plany uległy zmianie), więc mogę podać na pw numer komórki, żeby można się było z nami skontaktować, nie wiem dokładnie o której dojedziemy do Zakopanego, wyjeżdżamy z Krakowa ok 11stej plus jakieś krótkie postoje :) (mam nadzieję, że pogoda się nie zmieni na gorsze ;))
kiedy wybieracie się pofocić ? Jesli jutro lub pt to jestem chętny :)
Czy jest ktoś chętny na dzisiejszy wieczór aby zapolować na kometę panstarrs?
Słońce zachodzi o 17:48 więc nocy zarywać nie trzeba.
Trzeba by jeszcze mieć czym, 200mm to jednak trochę mało.