Witam, czy wysyłając zgłoszenie do promocji Canona Cash Back otrzymaliście jakąś zwrotkę od nich że zgłoszenie zostało przyjęte czy cuś ? czy tak po prostu bez echa się wysyła i czeka
Wersja do druku
Witam, czy wysyłając zgłoszenie do promocji Canona Cash Back otrzymaliście jakąś zwrotkę od nich że zgłoszenie zostało przyjęte czy cuś ? czy tak po prostu bez echa się wysyła i czeka
Czy ktoś ma porównanie AF 6d z 1d mk2 (ewentualnie mk3) ? Chodzi mi głównie o centralny w normalnych warunkach + słabym oświetleniu.
centralny w 6 czulszy w ciemnosci, w pozostałych warunkach moim zdaniem 1d2 wygrywa bezapelacyjnie
co nie zmienia faktu ze 6 daje rade, po prostu 1d2 jest świetny :)
mam porównanie - 6D ma AF na poziomie 5D mk II, a ta ściema z łapaniem AF od -3EV to kompletna ściema. 1Dmk3 łapał w gorszych warunkach bez względu na to co miał napisane w specyfikacji.
Natomiast obrazek 6D jest na poziomie 1Dx - lepszy, niż w 5DmkIII.
głupoty pleciesz
W swoim 6D mogę filmować 1920 25kl / 1920 24kl / 1280 50kl / 640 25kl
W specyfikacji Canona jest, że można 1920 30klatek - jak to można ustawić? Da się? Mam nieaktualny soft? Czy to błąd w specyfikacji?
Rzeczywiście miałem ustawiony Standard TV - PAL. Zmieniłem na NTSC. Jak teraz zafilmuję - mój TV tego nie odtworzy? :)