Ja jutro rano (~6.30) wybieram sie do parku jordana. Zapraszam. Nie będę długo focił bo na 7:30 idę do pracy. Ale moze uda mi się złapać trochę zimy...
Wersja do druku
No to widzę, że zaczynam jak spora część nowych forumowiczów...
Nie dam rady jutro, będę w Krakowie dopiero po 17, a we wtorek albo środę masz zamiar iść?
A już nie sięgnąłeś? Czym jeszcze grozisz? Myślisz że ktokolwiek tu zmieni zdanie o Tobie?
Nie obchodzi mnie zdanie o mnie, tylko zachowanie użytkowników forum. EOT.
na forum jest kilka moderatorow
jeden jest nie lubiany, nie rozumiem dla czego nadal jest moderatorem
czy ten weekend sie spotykamy? moze jakis park w sniegu?
Fajny pomysł na plener. Jestem chętny.
jak bedą konkrety to sie opowiem, w środe od 17:30-20:20 nie moge
Bo na wiekszosci forum tematycznych statut moderatora sluzy przedluzeniu e-peena a nie ciezkiej pracy jaka powinnien wykonywac.
Ot to taki wieczysty tytol "ty jestes mądrzejszy niz inni, i wolno ci wiecej"
Ale czepiacie sie, Vitez nei przegina tak bardzo jak mogl by... znam gorsze przypadki z innych miejsc, tam moderatorzy potrafia miec w sigu bluzgi i karac innych za uzycie slowa **** ;)
Tak ze jak mowi stare polskie przyslowie, szanuj moda swego mozesz miec gorszego.
W końcu chwila czasu, więc wrzucam kilka fotek zdiełanych na ostatnim "30 sekundowym" spocie.
1.
2.
3.
4. Ma ktoś email do koleżanki ?? :mrgreen:
5.
6. I zabawa w ciepełku (pamiętajcie! grzańca nie miesza się :mrgreen:)
7.
8. Miny obserwatorów bezcenne :twisted:
w weekend jest jak najbardziej 'za' jakimś spotkaniem. park jordana, krakowski, błonia sa jeszcze osniezone i wygladają ciekawie.
park AWF bardzo rozlegly. na jednym koncu park techniki na drugim park z Muzeum Lotnicwa
ale to nic!!! w sobote ma byc odwilz:D
Ja również bardzo chętnie się przyłącze.
A jak teraz wygląda krajobrazowo Las Wolski? Może okolice kopca albo klasztoru? Albo całkiem w buszu, bez zabudowy w tle.
hmm
jesli busz to puszcza niepolomicka:D
kopiec czesto jest uczeszczany przez spacerowiczow. moze faktycznie puszcza? moze znajdziemy gdzies czesc nie podeptanego sniegu:D
Puszcza Niepołomicka, jak najbardziej. Niestety prognozy na weekend nie są zachęcające. Dopiero od wtorku ma się poprawić.
No a może w niedzielę http://canon-board.info/showthread.php?t=57214 ?
W Krakowie też będzie więc tylko pozostaje ustalenie miejsca.
3 lata temu upolowalem na WOSP kilku aktorow i J. Owsiaka to tez dobry pomysl:)
Pogoda na weekend:
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=krak%F3w
chyba nie bardzo aura na focenie zimy....może przełożymy na przyszły tydzień? (mogę w niedziele)...:)
Planowałem już wypad w Niedzielę na rynek więc będę na pewno :)
Witam
Ja też chętnie się przyłącze :) Nieraz myśle by poszukać wczesnym rankiem i przed świtem jakiegoś interesującego miejsca :)
A tak może troche poza tematem, szukam jeszcze miejsca typu stara fabryka, ściany obdarte, jakieś graffiti ale chyba juz w krk zrobili z tym porządek :(
Jeśli ktoś zna i może polecić to będę wdzięczny :)
2 tyg temu nad ranem w wioskach pod krakowem zrobilismy z kolezankami z forum Canona i NIkona takie obrazki - moze faktycznie moznaby sie wybrac na poranne focenie??
ja jestem otwarty na propozycje, moge sie dostosowac. to w koncu jak? świt pod krakowem? dzien w poszukiwaniu ognisk finalu WOŚP w krakowie? czy busz?
JaBlam, fajnie klimaty. Warto będzie powtórzyć w zimowej, scenerii.
Sądzę że najlepsze rozwiązanie na najbliższy pochmurny weekend to WOŚP. Ja mam czas w niedzielę dopiero po 16, jak będziecie jeszcze to chętnie dołączę.
podoba mi sie pomysl niedzieli popoludniu. tylko gdzie sie umowimy?
Znalazłam taki program WOŚP w Kraku:
http://krakow.dlastudenta.pl/wosp/
na Rynku będzie się działo:
http://krakow.dlastudenta.pl/wosp/wy...nku,55170.html
jakieś konkretne propozycje?
Jablam piękne foty...gdzie to było?....jestem chętna na plener w takich okolicach...:)
Ja sie jutro wybieram na WOŚP. na rynek i okolice.
więc? bo nadal nie widze konretnego umówionego miejsca. jesli michalowice to kleparz bylby ok. wsiądziemy - pojedziemy. w innym razie proponuje 15 00 brama florianska.
Michałowice czy inaczej plener zimowy odkładamy na inny termin...jutro można zacząć focenie od samochodów przed Centum Bonarka ok.15ej, będzie tam też teatr uliczny z użyciem ognia...tak przeczytałam:
http://www.krakow24.info.pl/content/...zie-sie-dzialo
potem przejść na Rynek Gł. i zabrać Roberta, który deklaruje się być po 16ej. czyli zbiórka mogłaby być np. ok. 17.30....na rynku można focić zespoły ....o 20ej jest pokaz ognii sztucznych...
druga opcja to start na Rynku od zapowiadanej megafoty (krakowianie ustawiaja sie na płycie rynku w kształt serca)ok.15ej....potem zbiórka o 16ej...itd.
czyli jak? nie mam numeru do zadnego z Was. o ktorej i gdzie napewno znajde ekipe Canon-Board?
Ja najprawdopodobniej zaczynam od tego: 11.00 – 13.00 – pokaz zabytkowych i nowoczesnych samochodów (link od Elisabeth).
Jeśli ktoś też się do tego przymierza to zawsze raźniej w dwie czy kilka osób :)
Ja bym był za bonarką, ale jeśli ustalicie, że rynek to będę tam :) pzdr
mnie też w sumie obojętne, ale ludzie, ustalmy miejsce. zawsze mozna potem, grupą sie przemiescic.
nie jest dobrze:( zapowiada sie ze cala niedziela w opadach:( mysle ze wszystko sie rano rozstrzygnie, ale czarno widze jutrzejsze focenie
snieg nie jest taki zły. z kim i gdzie moge sie ustawic?
Ja bedę na rynku od ok 15-16tej. nie wiem jeszcze dokładnie.
Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć, to umówiona jestem z RobertemDy o 17.30 na Pl.Mariackim obok fontanny:-D
czy nie bede przeszkadzal jesli dolacze
Ela, 4 intrygująca, dodaj coś więcej :smile:
Ja miałem nadzieję spotkać was na Fireshow, ale się nie udało. Wrzucam kilka zdjęć z występu grupy Shade, jeśli nie macie nic przeciwko :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Dla mnie najlepsze:
Robert: 2, 3, 8
Elisabeth: 3, 4
Lukaasz: nr 5 super:-)
ep09gregory, ale wrzucaj fotki tak, zeby mozna je bylo obejrzec tutaj a nie klikac na linki do garnka
Tak po prawdzie nie całkiem "krakowski" temat ... zima w Olkuszu.
http://canon-board.info/showthread.p...406#post755406
Jeśli ktoś ma okazję przejechać się w kierunku Olkusza to polecam ... zima jak marzenie :). Obrazki drzew uginających się pod ciężarem lodu i śniegu ...
Teraz kilka moich z WOŚP i spaceru po plantach:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Lukaasz
Fajny seria, szczególnie 5