Te kwiaty to Actry?
Wersja do druku
Te kwiaty to Actry?
W tym konkretnym przypadku acta posłużyło jako nawóz :lol: Kwiaty na zdjęciu noszą nazwę Buntowniczka Niezadowolona czyli po łacinie Nervencya Violetencyja Dyrdymaum :D
Goniąc za modą czyli sztuczki :-P
[443]
[444]
Mroźne Pieczyska.
[445]
[446]
[447] rozmowa
[448] FAMOR
[449] oprócz błękitnego nieba
[450]
[451]
[452] Po Pieczyskach łaził i łapy sobie odmrażał, dając z siebie wszystko...cienias:mrgreen:
448. Boje cumownicze.
Spacerując niegdyś po lodzie w tej okolicy szedłem sobie zobaczyć moją bojkę.Jak się trzyma i czy się trzyma.Na zalewie poziom zależy od pracy elektrowni wodnych na Brdzie.Więc lód może sobie wisieć w powietrzu lub podnieść się raptem do góry,ot figlarz taki.
Bojki czasem wtedy rwą się lub idą z lodem ,pomosty też.Ci co chodzą po lodzie..eee tam.Zgiń ,przepadnij.
Więc idąc po tym lodzie widzę że jedne boje są wmarżnięte w lód a inne pływają otoczone krążkiem wody.Myślę sobie z jakiego powodu niby różnie tak zachowują się one,te bojki.?Jako umysl ścisły za nic nie potrafiłem sobie wyjaśnić.O zgrozo ,przyszło mi na nieszczęście do głowy zwrócić na to uwagę koleżance małżonce.
Ta zaś od niechcenia rzekła : Te jasne wmarzają,a czarne nie...
Tjaaa......No,nic chciałem tylko powiedzieć :nie malujcie bojek na biało,ocynkowane trzeba pomalować na ciemnoczerwono czy czarno....
Bocian widzę biały pływa tam dalej...no niech uważa on ....
Bocian jest dyżurnym bocianem CB.info. To ten sam co pozował Sergiuszowi podczas pokazów samolotowych, a więc uważny jest on wielce :D
[453] przypadkowy przechodzień
Przechodząca przez jezdnię....
Przechodząca przez jezdnię jako symbol miasta, zamiast przechodzącego przez rzekę - chwilowo niedostępnego:?: Może być. Ciekawe gdzie się tak spieszy, na tramwaj nie zdąży na pewno :roll:
[454] jednych zalewa żółć, a ja lubiĘ pomarańczĘ :twisted:
Rację mają Ci stosujący czystą.Żółć,pomarańcz...nie daj Panie stosować.TRUCIZNA.
"Czystość formy" to nie jest to co mi ostatnio 'wchodzi'.
bydgoska Bazylika
[455]
[456]
[457]