Gdyby było ciaśniej tez było by dobrze OK. Tak brakuje mi tej końcówki skrzydła - ale to oczywiście subiektywneCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wersja do druku
Gdyby było ciaśniej tez było by dobrze OK. Tak brakuje mi tej końcówki skrzydła - ale to oczywiście subiektywneCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Podoba mi się, tylko dziwnie wygląda oświetlona sama końcówka nosa.Cytat:
Zamieszczone przez TOPOL
Żabka rewelacyjna - doskonały, żywy kolor.Cytat:
Zamieszczone przez SenK
Gratuluję
Aua. Przejrzalem caly watek i sie zalamalem... U mnie same dzieci, koty albo dzieci. Do tego widujac swoj aparat kilka godzin co 2-3 tygodnie ma sie malo okazji do focenia :( To ja sie chyba schowam pod swoj kamien...
Mam podobne odczucia, widać jeszcze daleka droga przed nami. :???:Cytat:
Zamieszczone przez sal
panowie! głowa do góry! bierzcie sprzęt i w plenerek :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez perian
Przeciez to nie konkurs na najlepsze zdjęcie z nagrodami dla laureatów i linczem dla przegranych :mrgreen:Cytat:
Chodzi o to żeby pokazać coś fajnego od siebie i udowodnić że o sprzęcie nie tylko czytamy/piszemy ale przede wszystkim używamy go do robienia zdjęć :)
Pozdrawiam
Wiesz, ja się zbytnio nie przejmuję, bo bym osiwiał za młodu. A jak pogoda pozwoli to plener w długi weekend.Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Do tej pory nikt mnie nie zlinczował za zdjęcie zondercuga ;) Tak sobie tylko pomarudziłem, że kilka tysięcy zdjęć cyfrową lustrzanką zrobiłem i jakoś ciężko było coś wybrać, ale sam chciałem coś pokazać :cool:Cytat:
Zamieszczone przez perlpa
Poza tym i tak focem do kapelusza (z małymi wyjątkami), więc o obciach ciężko 8-)
oby DOPISAŁA! Będzie u mnie Mój Skarbek więc trzabędzie w końcu pozwiedzać trochę W-wy :DCytat: