właściciel fotolab żyje nic mu sie nie stalo w tym tragicznym wypadku...żaden z braci nie byl właścicielem samochodu
Wersja do druku
właściciel fotolab żyje nic mu sie nie stalo w tym tragicznym wypadku...żaden z braci nie byl właścicielem samochodu
życzliwa - widzę jesteś mocno zorientowana w sytuacji i masz bardzo dokłądne informacje, twój pierwszy wpis pojawił się w dniu wypadku. Czy możesz napisać coś więcej? Z tego co koledzy napisali, właścicielem fotolab był rzekomy brat właściciela lidera24.
właściciel fotolab jest bratem właściciela lider24 śmiało więc możecie walczyć o swoje pieniążki z lider,a z fotolab wydaje mi sie że będzie troszkę trudniej bo jest na razie nieosiągalny .Mam nadzieje że nikt z Was po tej dacie nie przeprowadził żadnej transakcji z blufoto_pl:(
loco1 praktyka taka że ten człowiek cały czas kręcił że ma sprzęt ale gdzies jedzie itd. To przycisnąłem go ze szwagrem i powiedział że będzie wracał z Poznania i mi podrzuci do domu bo ma prawie po drodze. Potem dzwonił ze będzie to już późno i dalej coś kręcił. Powiedziałem jemu że nawet może to być 4 w nocy ja i tak chce ten sprzęt. No i zadzwonił w nocy czy nie moglibyśmy sie spotkać w wałczu licząc pewnie na to że sobie daruje. Ale ja się zgodziłem i jakimś cudem udało się odebrać samą puszkę bez szkła za 5800zł :(
Witam
Proszę o kontakt fotoamator555 w kwestii nikona d800 w blufoto_pl
Mój mail: jcz.ekon@op.pl
Dziś miała miejsce niesamowita sytuacja. Pani właścicielka Lider24 oddała mi całą kasę ;-) tzn. 4 ratę 1879zł wraz z odsetkami. (w marcu przelałem na konto lider24 - kwotę 6400pln).
No to miałeś szczęście. Mnie niechce spłacać.
Czy komuś w tym miesiącu udało się odzyskać pieniądze? Wpłaciłem 6800pln w lutym br. i jak dotychczas otrzymałem zwrot I raty wysokości 100pln - tak, sto złotych.