Ach to tak, piękna świetlana przyszłość. Sam jestem ciekaw jak te cegły będą wychodzić, podobno już na monitorku w aparacie można palce pokaleczyć. Tak OT, jak tam u Ciebie, dajesz radę? Śpisz w ogóle po nocach? :mrgreen:
Wersja do druku
ja moge zapewnić miejsce do takich rozważań ;d a i piwo by się może znalazło ;d
trafil mi sie aniol nie dziecko :mrgreen: .. spie i to calkiem dobrze :-D
mala nie krzyczy - ewentualnie tylko sobie wzdycha albo zamarudzi :-) .. poza wstawaniem do zmiany pieluch - wysypiam sie nawet lepiej niz dawniej bo mam L4 do konca stycznia :-D .. jest prawie 10 a ja przed chwila dopiero wstalem :mrgreen:
Malekithan, jak tylko moje Panie mnie wypuszcza z domu - chetnie skorzystam z zaproszenia :-)
ja mam dziś czas jak macie ochotę na studio to zapraszam a i w plener mógłbym się wybrać dajcie znać co i jak
@Toffic- nic mi sie nie stalo z pucha... sprzedalem poprostu, a moje plany chlopaki juz przedstawili (jeszcze tylko Kuba mnie naciaga na szklo...)
:D
truje Michalowi 4 litery co by kupil 17-55 zamiast 17-40.. swiatlo, IS, zakres - wszystko przemawia za 17-55, a pod cropa nic lepszego nie dostanie.. roznica w cenie niewielka wiec pewnie jeszcze mu troche posmedze :twisted: :mrgreen:
michal, nie wyglupiaj sie. posluchaj kubusia i bedzie pan zadowolony ;]
jeśli crop to 17-55 2.8is a jeśli w niedalekiej przyszłości ff to 17-40 ot proste rozważanie
17-55 sprzeda bez straty duzej. na ff 17-40 moze mu zupelnie nie lezec, bo 17-55 to de facto takie 24-70 cropowe.