Spotykamy się z nessuno około 5.30 na przystanku tramwajowym na Lubicz koło dworca, potem jakoś w kierunku Rynku zapewne. Jakby jeszcze ktoś chciał dołączyć to mój telefon 605 898985. Teraz proszę już nie dzwonić, rano od 5.30 :)
Wersja do druku
Spotykamy się z nessuno około 5.30 na przystanku tramwajowym na Lubicz koło dworca, potem jakoś w kierunku Rynku zapewne. Jakby jeszcze ktoś chciał dołączyć to mój telefon 605 898985. Teraz proszę już nie dzwonić, rano od 5.30 :)
Dla miłośników jesiennych plenerów mam propozycję na weekend 13-14.10.2012. Miejsce: https://www.facebook.com/drewnianachata Koszt wynajęcia dla 11 osób 700-zł. Nigdy tam nie byłem. Miejsce znam z polecenia. Macie ochotę pojechać?
czy bedzie ktos w niedziele na pokazach lotniczych ??
Pewnie pojawię się na chwilę, raczej po południu.
Ja raczej też w niedzielę, jutro chyba się nie wyrobię.
jak was nie było to dobrze bo nie straciliscie niedzieli straszna kicha... ;/
Ja byłem popołudniu w niedzielę. Niestety niebo to była jakaś maskara, ok. 18 troche się "wypogodziło" ale już było dość ciemno :(
ja siedziałem od 11 do 17 katastrofa... zeby tak duze miasto nie mogło zorganizować jakis fajnych samolotów
Po pierwsze primo: nie miasto; po drugie primo: MLP; a po trzecie to są przepisy określające jak "fajne" samoloty mogą latać nad blokami.
Jacku wiesz, że dla chcacego nic trudnego :)) w Radomiu jakos lataja nad blokami i nie ma problemu