Kolory z oryginału nie odbiegają zbytnio od tych:)
Wersja do druku
Z ostatniego wypadu:
183
184
185
186
Gałązki mchu na dwa sposoby, co kto lubi: na zielono...
187
...czy a"la jesienne suszki
188
Jedna z zatoczek nad zalewem Sulejowskim. Jakby ktoś pytał, bliziutko Smardzewic.
189
I znów co komu pasuje: czy zachód w kolorach...
190
...czy w sephii
191
Kontra...
coś jeszcze dorzucę jutro. Mam nadzieję, że podobnie jak poprzednie ten set przypadnie Wam do gustu.
188 mnie sie podobac
zachód w kolorach, jak dla mnie,
184 jest kapitalnie złapane
191 super niebo ale dół dość ciemny
a po całości set bardzo przyjemny do oglądania
pozdrawiam
tak to wygląda u mnie, więc niekoniecznie tak to musi być u ciebie, zobaczymy czy jeszcze ktoś się wypowie :)
parę pstryków z Uroczyska
192
193
To takie pływające wyspy na Uroczysku, pnie drzew powalone przez bobry i pocięte na mniejsze kawałki powoli pływają, dopóki nie nasiąkną wodą na tyle, aby osiąść na dnie płytkiego zbiornika
194
Wiosna na Uroczysku pojawia się powoli, a w szczycie pory to jedno z ładniejszych miejsc.Tylko te komary...:?
195
W pełni rozwinięta pierwsza bagienna roślinność
196
Kąpielisko i wodopój w jednym, zależy kto pierwszy i od czego zacznie. Jak wpadną tam dziki, sarny muszą iść napić się dalej:)
197
To druga strona poprzedniego zdjęcia. Ostatnie wichury dały się we znaki starym pieńkom tworząc nowe oczka wodne
na razie na tyle;)
Zachody słońca w kolorze...tu przydał by się filtr połówkowy szary ND 0,3 co pozwoliło by rozjaśnić te ciemne dolne partie.
Jednak wolał bym to w czarno - białej tonacji
Ale ogólnie |Słowiczku jest ok. Jedynie to dwa ostatnie ciut bym linię wodną wypoziomował :)
a co do pozostałych ... nałazisz się po tych lasach, uroczyskach, ale przynosisz ze sobą fajny reportaż wraz z fabułą
Good job
W szufladzie miałem nd4 szarą połówkę i połówkę sunset. Blue sky nie dał zadowalającego efektu, tzn nie tym razem.
No to zrobię;)
Dziękuję, ale to niepełny materiał. Brak szkła. Dziś na Uroczysku widziałem...łosia. Trochę mnie zszokował, bo urzędują dobre 15 km od tego miejsca, ale co to 15 km dla łosia.
--- Kolejny post ---
Thx;)