Odp: [waldekgdynia] Odbicia
kurczę, coś dawno do Ciebie nie zaglądałam, ale może dlatego, że mnie długo nie było :)
to tak łącznie:
151 - na tak, jak zawsze dobrze wypatrzone :)
152 i 153... hmmm... :D 152 to rzeczywiście musiała być deprecha, bo paleta barw wieje chłodem na odległość, a przy kwiatkach jak wyżej - punkt ostrości jakoś niezdecydowanie
154 a) nie rozumiem?
154 b) zacytuję: "obrzydliwe w swojej perfekcyjności" :D
a 155 dla mnie tym bardziej genialne, że znam je od dzieciństwa a jakoś nigdy nie widziałam tego tak mrocznie :)
Dzień Dobry :).
156 jak zwykle perfekcyjne gdyby nie 2 szczegóły które widzę. Na dole ucięte coś trójpalczaste (trochę wygląda na trzymacz na flagi), oraz krzywa rynna :). Oczywiście się czepiam bo oba detale nie są zależne od Ciebie. To coś trójpalczaste to nawet dodaje detalu-uroku. Waldek - ja też tak chcę... :).
Aha - nie wiem czy dostałeś swój egzemplarz autorski - ale uprzejmie ogłaszam że Twoje zdjęcie zostało przez odbiorców uznane za "świetne, bardzo ładne, bardzo nam się podoba, rewelacja itp". Jeśli pozwolisz to napiszę tutaj więcej co się dobrego wydarzyło :).
Pozdrawiam.
K.
Dziękuję. Życzę Tobie i Wszystkim forumowiczom spokojnych i zdrowych Świąt.
W Nowym Roku zaś samych udanych kadrów i nowych wypasionych aparatów.
Kalendarza jeszcze nie dostałem ale czekam z niecierpliwością. :-)
Dziękuję Wszystkim którzy przez 2012 r. chcieli krytykować, recenzować, doradzać i odwiedzać mój wątek.
Dziękuję za pouczające dyskusje i drobne spory.
Czas na przerwę.
W Nowym Roku życzę Wszystkim dużo ciekawego światła i udanych kadrów.