Za co "sorry"? To wg ciebie w Afryce ci czarni co tam żyją to nie murzyni tylko "afroamerykanie"? ;-):-)
Wersja do druku
Za co "sorry"? To wg ciebie w Afryce ci czarni co tam żyją to nie murzyni tylko "afroamerykanie"? ;-):-)
Ale macie problemy z tym kolorem... zróbcie to po prostu w BW i będzie git ;)
Witam mi wyszlo cos takiego
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dajcie inną kobietę, bo już średnio się na to patrzy... :)
haha, właśnie to samo miałem napisać,brnę przez kolejne strony widzę że ciągle ta sama biedna panna młoda bo im dalej tym bardziej "zmasakrowana "
Jeśli chodzi o zdjęcia tego typu to nie wiem czy "mega tuning " w psi-e to dobry pomysł, ona ma wyglądać jak ona a nie jak ktoś inny, podczas robienia zdjęcia trzeba się postarać żeby wyglądała dobrze, a potem to tylko zajmować się sprawami technicznymi, poprawka światła,koloru wszystko w pewnej normie, tak mi się wydaje ..
Przydałoby się do zdjęć ciekawsze i trudniejsze zdjęcie, mnie to akurat denerwuje jak wyjdzie kilka kolorów na ciele, czerwone, jakaś magneta, żółte pomarańcz i ciężko to potem złożyć w jedną sensowną całość , ale zdjęcia testowego wstawiał nie będę żeby sobie nie używali wszyscy na jakiejś bidulce przez kolejne 30 stron :D
Nie znam się na ślubniakach, ale jako że właśnie skompilowałem sobie photivo, to postanowiłem w nim pokręcić suwaczkami. Wydaje mi się, że kolorek trochę niezdrowy, ale chyba teraz takie są trendy. ;) Zdjęcie bez jakiejkolwiek dalszej obróbki:
Witam,
z braku zajęcia podjąłem się również próby i o to efekt
Moja propozycja, na szybko na laptopie
Swoja drogą fajnie by było porównać te "obróbki" na wydrukach
Dajcie inne foty to się pobawimy ;)