wszystko sie zgadza :-) tylko nie w moskwie a w petersburgu, nie samochod a rower i nie rozdaja ale ukradli :mrgreen:
Wersja do druku
wszystko sie zgadza :-) tylko nie w moskwie a w petersburgu, nie samochod a rower i nie rozdaja ale ukradli :mrgreen:
Na wszystkie dwie?Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wiesz... są ludzie, którzy przerobili więcej obiektywów L niż ty sobie wiosen liczysz, więc zalecam większą powściągliwość w ferowaniu takich wyroków na podstawie tak skromnego doświadczenia.
A jakie ma znaczenie liczba przerobionych elek? Vitez mowil wyraznie o jakosci...Cytat:
Zamieszczone przez Angmar
Takie, że ciężko o wiarygodną opinię o dorodności całej skrzynki jabłek, jeśli miało się w ręku tylko pierwsze lepsze dwa z brzegu.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Vitez, kup sobie Bilobil na poprawę pamięci, bo masz mechanizm wypierania nieprzyjemnych wspomnień - np. taki 17-40, który miałeś..., a jak już se przypomnisz, to przestaniesz "cudzołożyć" :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Hmm, jeśli to prawda to w sumie nie tak źle... - nie zepsuli za dużo :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Wiesiek_TGF
Pytanie może głupie: co oprócz LCD i bufora (choć co do tego tez nie jestem pewien - to mógł być "hidden feature") wymaga zmian innych niż firmware? Mam tylko nadzieję, że Canon tych "rewolucyjnych zmian" nie potraktuje jako pretekst do podbicia ceny o kilkaset $ :-/Cytat:
- większy bufor zdjęciowy, do 48 zdjęć JPEG i 22 RAW w serii
- zapis na oddzielne karty plików RAW+JPEG
- nowe menu Picture Style
- monitor LCD o rozdzielczości 2,5 cala
- automatyczne tworzenie folderów powyżej 9999 zdjęcia
- powiększenie zdjęcia w trybie szybkiego podglądu
- łatwiejsze przełączanie zapisu między kartami
- opcja Low level Format dla kart pamięci
- możliwość oznaczania plików czteroliterowym skrótem
- nowa opcjonalna matówka Ec-S
- nowa wersja oprogramowania DPP v2.0
Edit: jeszcze fajny cytat:Hihi, już to widzę jak wszyscy posiadacze 1Dmk2 wyrzucają go i lecą do sklepu wydać kilka k$ żeby mieć większy LCD :)Cytat:
Ale żarty na bok, "enka" otrzymała kilka zmian, które mogą skłonić dotychczasowych użytkowników do zmiany modelu na nowszy.
No nie ukrywam, że dokładnie to samo wspomnienie, choć zdecydowane delikatniej sformułowane rzuciło mi się na pamięć.. Vitez, przecież ja na Twoim 17-40 nauczyłem się, że eLki jednak mogą być wadliwe.. A nigdy wcześniej i nigdy później tego nie widziałem..Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
Jest już cały wysyp Canonów! ;)
http://www.dpreview.com/
Pzdr
Grzegorz
No i niektorzy sie doczekali - kredyty mozna zaciagac :lol:Cytat:
Zamieszczone przez gzak
Mnie zainteresowalo szkielko 70-300/4-5.6 IS USM - czekam na pierwsze sample.
Powiem tak: 3500 euro za body. Dla mnie, hobbysty-amatora, jest to wylacznie ciekawostka dropsa :-)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]