Fajne miejsce, 108 może ciut za ciemna ale najbardziej mi się podoba.
Wersja do druku
Fajne miejsce, 108 może ciut za ciemna ale najbardziej mi się podoba.
dziękuję za tak dobre opinie ;) światło tego dnia było rzeczywiście piękne, mimo, że przyjechaliśmy na miejsce trochę później niż zamierzaliśmy...
jak chcecie więcej to może dam jeszcze to...
114.
115.
116.
117.
118.
Gunia piszesz ze nie czujesz klimatu, ale jest calkiem przyjemnie, tylko na niektorych mam wrazenie ze obrobka troche jakos popsula. Poza tym mi sie podobają:) (no ostatnie nie, a przedostatnie ciut za ciasno z lewej)
114. Skadrować w ciasny kwadrat, bo to pole dużo co nie wnosi.
115. Wylazł szum.
116. Tego to nie kupuję wcale.
117. Horyzont się wali + ucięta droga (tam dalej chyba był zakręt w prawo, ale na zdjęciu już się nie zmieścił)
118. Za bardzo pod słońce : zasłonić ręką bok obiektywu, albo kupić jakąś tanią osłonkę z allegro. I kadr też jakiś taki za szeroki.
Zazdroszczę motywacji do wypadu, zazdroszczę fajnego światła, zazdroszczę tego, że zrobiłaś fajne zdjęcia i muszę przyznać, że będzie z ciebie następczyni EwyOlsztyn :P
118 - bardzo ładniutkie, świetne kolorki.
z dzisiaj :D
119.
modelka- http://www.maxmodels.pl/justyna..html
Na prawym widać niedoskonałości twarzy :P
Ze spraw estetycznych : 2 foty w serii, niby podobna poza, więc mniemam że miało być podobnie. Jednakże 2 różne wysokości z których zrobiono foty. Nie gra mi to.
Nie będę sie upierała przy tym co teraz napiszę ale myślę, że na 119 odcięcie stóp schodkami jest takim samym błędem jak ucięcie stóp w samym kadrowaniu. Po prawej fajnie wyszedł portrecik a po lewej o ile na postaci nie dostrzegam żadnych błędów w obróbce (jako totala amatorka) to niestety donice wyszly jakoś tak hmmm niechlujnie...krawędzie wyglądają jak jakieś babole.
Nie rób duptyków z takich fot;) Druga zdecydowanie lepsza. Ciekawsza;) I wal na Miclesa, bo ja tej nieostrości nie widzę.
Istnieją dwa poważne niebezpieczeństwa.
1. od nawału takich zajefajnych fotek serwer może się zapchać, i w krótce
forum już nie będzie 4free.
2. od super mega dużej ilości psstrykania tychże zajefajnych fotek, serwis
się będzie kłaniać i wymiana migawki... pocóż te koszta.
zrzuć kajdany. :D
ale fajnie, że chodzisz na spacery, to zdrowe.