Odp: [atsf] Wolni jak ptaki!
a'propo sójek, to dosłownie w linii prostej od mojego okna (tak z 1 metr w dół) jakieś 15m sójki budują gniazdo w tujach. Pięknie pracują codziennie. W niedzielę padał non stop deszcz, a one od rana do wieczora przynosiły gałązki na gniazdo. Jedna z nich była mega przemoczona, a i tak dalej pracowała wytrwale.
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
a'propo sójek, to dosłownie w linii prostej od mojego okna (tak z 1 metr w dół) jakieś 15m sójki budują gniazdo w tujach. Pięknie pracują codziennie. W niedzielę padał non stop deszcz, a one od rana do wieczora przynosiły gałązki na gniazdo. Jedna z nich była mega przemoczona, a i tak dalej pracowała wytrwale.
No to będziesz miał co obserwować i fotografować!
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Ale trafiłeś na śpaślaka! Bardzo mi się podobają te ostatnie zdjęcia ptaków, bardzo wdzięcznie je zaprezentowałeś. Samych najlepszych ujęć aż do wyczerpania... baterii!
Cytat:
Zamieszczone przez
totamten
Ale trafiłeś na śpaślaka! Bardzo mi się podobają te ostatnie zdjęcia ptaków, bardzo wdzięcznie je zaprezentowałeś. Samych najlepszych ujęć aż do wyczerpania... baterii!
Dzięki! Muszę coś naprodukować, bo zacząłem znowu wyciągać z szuflady.
4 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
2 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
1287
Ale fajne!!!
Zazdraszczam, bo do mnie zalatuje od czasu do czasu dzięcioł zielony, ale jeszcze nie udało mi się zrobić zdjęcia.