foci to, co jest tam gdzie się kończy horyzont:grin:, swoją drogą w pierwszej chwili myślałam że gość zarzuca na dorsza:-P
Wersja do druku
foci to, co jest tam gdzie się kończy horyzont:grin:, swoją drogą w pierwszej chwili myślałam że gość zarzuca na dorsza:-P
Arena - jedno prosto z aparatu bez obróbki, drugie po LR
To może by tak i 59 przez LR puścić dla jednakowych szans. Kadr w 59 bardziej mi się podoba :).
Wygląda na pomiar siły,predkosci wiatru.:idea: IMHO.Cytat:
Może ktoś wie co robi kolega fotograf ? Jakoś nie miałem śmiałości zapytać.
Czort wie.Moze jakaś siatka pomiarowa ...to tylko moje wrażenie,być może błędne.Cytat:
Tylko po co by to akurat w tym miejscu robił pzdr.
Obejrzalem caly watek i musze powiedziec, ze trzymasz poziom na wszystkich zdjeciach, bardzo dopracowane ujecia - nie tylko architektury np. takie 54 wydaje sie "banalne" a ma super tonacje, swietnie stonowane szczegoly w cieniach. Warto zagladac.
Dziękuję. Sympatycznie przeczytać jak człowieka chwalą. :o
Pozdrawiam
Na 63 niezła zadymka. Pamiętasz ile było na minusie ?
Wszystko nadal focisz NXem ?:)
Świetne zdjęcia, Bardzo dobra jakośc. Zastanawiam się, jak kolega na zdjęciu 63 radzi sobie w taką pogodę z ostrzeniem bez kominka. :)
Chyba mam już mam przesyt zdjęć z Ergo Arena :roll:
Zrób małą przerwę i "dokończ" Arenę ;)
Wracając do Orłowa jest to moje ulubione (razem ze Skwerem Kościuszki) miejsce w Gdyni. Martwi mnie jedynie postępująca z roku na rok erozja klifu. Jeszcze kilka lat temu wyglądał on zupełnie inaczej - chyba jest kwestią czasu jak morze go zupełnie pochłonie.
I ktoś mówiąc to Tobie 32 lata temu miał rację.
Morze na pewno kiedyś dokończy swoje dzieło. Tutaj masz przedwojenną fotkę: http://www.gotenhafen.pl/100adlersho..._am_Strand.jpg Jak na moje oko ;), to tego klifu deczko ubyło a minęło "tylko" około 80-ciu lat.
Alternae sunt vices rerum :-D
Widziałem kościół w Trzęsaczu (a w zasadzie jego południową ścianę) wybudowany onegdaj 2 km od morza - a klif w Orłowie niechaj cieszy nasze oczy, oby jak najdłużej.
W pełni się zgadzam.
Siły natury są nieubłagane - kościół w Trzęsaczu jest tego ewidentnym przykładem. Z czasów współczesnych mamy przykład Jastrzębiej Góry i rozpaczliwych wysiłków władz samorządowych o zatrzymanie tamtego klifu w miejscu.
73 świetne
o której tam byłeś? :)
Waldku 76 bardzo mi się widzi, a byłoby wg mnie po prostu super -spacerowicz w mocnym punkcie ale i tak jest bardzo :-D
Bardzo ładne zdjęcia. Następny pobyt w 3-mieście też wreszcie wykorzystam do cyknięcia molo :)
76 - swietne - klimat, kadr, kolory, "czystosc"
76 świetne!
jakiekolwiek trójmiejskie molo puste nie w środku nocy i nie w ulewnym deszczu -- szacun :D
Mi dla odmiany podoba się 78.
Nadal utrzymuję dobre zdanie o twojej galerii.
Lubię tu zaglądać, proszę o więcej :)
Masz faktycznie bardzo dobry, stabilny poziom zdjec w galerii - gratulacje.