Ale mała głębia ostrości. To też 70-200 czy coś innego?
Wersja do druku
Ale mała głębia ostrości. To też 70-200 czy coś innego?
Tym razem 85L i 5D Classic, ostatnio uwielbiam to combo :)
5D Classic? Masz na myśli mark1? Hehe. Nie spotkałem się z takim określeniem jeszcze :D
Wydawało mi się że 5DClassic było fabrycznym określeniem ? ;) Ale mogę się mylić ;)
A zdjęcie 77 jest boskie bez względu na sprzęt :D który tylko dodaje finezji ;)
Magia, która bije ze zdjęcia 78 sprawia, że chciałoby się na nie patrzyć i patrzyć. Do tego przepiękna modelka! Robisz świetne zdjęcia, zazdroszczę Ci!
Przyjemne fotki. Dobrze się je ogląda.
ostatnie full wypas
79.
Złapane na przejściu dla pieszych :)
Świetne jak zawsze! Musisz koniecznie zrobić te poradniki, z chęcią przeczytam i nauczę się czegoś nowego!!
rispekt na distrikcie jak mawia moje młodsze dziecko.
jestem pod dużym wrażeniem!
Widziałem na fb...! modelka zamiata! Zdradzisz jakieś parametry/ doświetlanie? dół trochę taki jakby blurowany/robiony tiltem? :)
61, 64 - ale kolor. Wszystkie pozostałe prace - jestem pod wrażeniem. Krótki tut. mile widziany :)
kolory są mega, 78 fajna neutralna odmiana :)
80- REWELACJA !!!
Mam prośbę o nie usuwanie exifów.
Nie chodzi o to że jak kupie takie szkło i zobaczę parametry to będe robił takie zdjęcia, tylko o to że kupię takie szkło i będe wiedział że da się tym szkłem robić takie zdjęcia :)
Zdjęcia, modelka, obróbka - Rewelacja
Przyznam że miałem okazję mieć na trochę 85/1.2L i się w nim zakochałem. Lepszego obiektywu pod moje body podpiętego nie miałem.
Twój wątek jest bez wątpienia jednym z najbardziej wartościowych tematów, które subskrybuję w galerii. Z portretów bezkonkurencyjny. To zadziwiające, jak w wydawać by się mogło, codziennej sytuacji wykonać piękne portrety. Żadnych niepotrzebnych gadżetów, elementów rozpraszających. Po prostu piękna modelka i świetna obróbka. Myślę, że tutorial/ plik z akcjami do PS byłby najczęściej pobieranym plikiem z tego forum :)
Czekam na kolejną wstawkę z niecierpliwością :)
Świetne te Twoje zdjęcia.
Jak zwykle... kolejna dobra praca. Brawo :)
82
83
84
85
Więcej i większe na stronie :)
Piękne zdjęcia!
Rewelacyjne! Czy to jak robic takie zdjecia to Twoj sekret czy dzielisz sie ta wiedza z innymi? Chetnie podjechalbym do Londynu jesli organizowalbys warsztaty foto. Daj znac prosze.
Jak zawsze obróbka totalna miazga lecz teraz nie pasują mi lekko oczy :D! Wiem marudzę ale lubię marudzić!
Bardzo ładne zdjęcia :) Wszystkie trzymają poziom!
high-end:)
Takie tam testowe pstryczki mojej ukochanej. Będzie dużo więcej, znaleźliśmy fajną miejscówkę :)
89.
90.
91.
Jestem pod ogromnym wrażaniem Twoich zdjęć. Naprawdę wysoki poziom.
Czy możesz uchylić rąbka tajemnicy jak i czym świeciłeś na ostatnie 3 zdjęcia?
Stawiam na białą blende albo odpowiednią porę dnia ;)
wszystkie na MKII i MKI?
używasz presetów z Nik Software?
Bdb!
Czasem mam pewne zastrzeżenia do teł...
Hej, dzięki za komentarze :) Świecone słońcem i chmurami :)
MKIII, MKII, MKI.
Nie. Kiedyś coś próbowałem z nimi ale moje własne są lepsze, przynamniej dla mnie samego :)
Np. taki, użyty do edycji zdjęcia z dzisiejszego poranka :)
92.
Piękny warkocz! :-)
Ładne tony :)
znów i raz po raz jestem zaczarowany
--- Kolejny post ---
znów i raz po raz jestem zaczarowany
ludzie w londynie nie chca mi pozować do zdjęć przez ciebie :P
wszystko na jednej werandzie trzaskasz ;D???
Lol. Nie, wlasnie sie przeprowadzilem. 97 z pracy, mam pomysł i chcialem tę przetestować buzię, chyba się nadaje :) 98 ze spaceru.
spox, poprostu ten mur na ostatnich fotach dosc czesto sie pojawia, pozdrawiam z południa londka
Pozdro z północy :)
97 świetne w sumie jak reszta zdjęć, zazdroszczę! Pozdro z zachodniego....miasta Anglii (Bristol)
Już to wcześniej pisałem, ale się powtórzę. Dla mnie Twoje portrety to wzór do jakiego dążę. Pozdro z Somerset...
Może by jakiś mały zjazd w UK zrobić, chłopaki? ;)
mozna, ja bym sie pisał ,ale fotografczny czy bardziej pubowy?
Fotograficzny, puby znam jedynie z nazwy, trenuję codziennie i alkohol raczej odpada w moim wypadku, ale chętnie coś razem pofocę :)