Może zróbmy tak: jeśli rano bedzie słońce to się spotykamy :) Wszelkie prognozy mówią, że jutro brzydka pogoda..
Wersja do druku
Może zróbmy tak: jeśli rano bedzie słońce to się spotykamy :) Wszelkie prognozy mówią, że jutro brzydka pogoda..
popieram ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
czyli zdecydujemy tu o 6:30 rano 8-)
i proszę o sprecyzowanie miejsca zbiórki.
a na razie jest fajna pogoda - zimno ale słonecznie, choć chmury zaczynają się powoli zbierać.......
Zarządźcie coś, bo zaraz wieczór będzie.
PS. Ja juro jeszcze pojadę sobie do Plazy, ma być jakaś impreza typu moda-uroda i będzie m.in. Cichopkowa, a gębę ma nienajbrzydszą, więc mam chęć ją upolować. Ktoś może jeszcze chętny?
no jest zarządzone, że decydujemy (tutaj) o 6:30 8)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
he, he, upolować :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
a wiesz coś więcej, o której to będzie?
ja bym sobie wpadł, blisko mam...
W Plazie o 17.00Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Hehehe ja też mam blisko. 10 minut piechotką.
A co do rannego pleneru to chyba se jaja robicie. O 6.30 będziemy decydować ? Dajcie spokój. Ja tam albo przyjde albo nie NIEZALEŻNIE od pogody. Jak będe to będe a jak nie będe to nie będe.
No własnie, nie bede wstawał o 6.30 żeby czytać posty.
hej!
nie odzywalem sie pare dni, ale u mnie wszystko aktualne... 6:30 przy muzycznej.. chyba ze perqsista mnie jakos z grunwaldu zabierze :) nikogo nie znam, wiec im wiecej osob z poznania dotrze tym lepiej :)
ludzie to nie umawiajmy sie może tylko lepiej spotkajmy o tej 7.30 albo 8.00 ?
Więc o której do cholery ? 6.30 to za wczesnie chyba !
ja chcialbym tylko poznac godzine... jak mam wstac o 5:30 i przeczytac ze spotkanie jest o 8smej to mnie sieknie :P
dla mnie 6:30 jest okej.. zanim sie zbierzemy, wybierzemy miejsce itp bedzie 7:30.. pozniej tylko slonce wzejdzie za wysoko
no nic to, zaraz zasne.. budzik mam na 5:30, wstane, odczytam forum i sie dowiem..
dobranoc wam, mam nadzieje ze do zobaczenia z rana.
Gorzej niz baby na bazarze :-) umawac sie trzeba szybko i konkretnie, a tak to sie bedziecie szczypac tygodniami :-)...
Kto bedzie to bedzie a ko nie ten 'kiep' ;-)
LUDZIE teraz to już coś się poprzesuwało. Nie 6.30. O 6.30 proponował ktoś aby się zgadać czy się w ogóle spotykamy.
Spotkanie ma być o 7.30 za aulą akademi muzycznej. Ja postaram sie być.
O, nie gadaj. Z plenerem w Pradze i Toruniu było podobnie :) Wszystko na ostatnią chwilę. Ja NA PEWNO nie nastawię budzika na 6 rano, a w przeddzień o godz 23 wieczorem nic nie zostało ustalone.
dokładnie. spotkanie o 7:30. kropka. kto będzie, to będzie.Cytat:
Zamieszczone przez student_22
tylko poczekajcie tak z minimum 20 minut ;)
Ok potwierdzam tę 7.30. Diesa zabiorę. Napiszę mu co i jak na PW. Do zobaczenia (mam nadzieję ) :)
7.30 ale dokładnie w którym miejscu ??
Przeca dokładnie było opisane w wątkuCytat:
Zamieszczone przez Cichy
Parking przed Ak. Muzyczną, ul Towarowa naprzeciwko Ak. Ekonomicznej
To ja bede.
pogoda średnia, pełne zachmurzenie, temperatura 0.0 st.C.... :x
no ale przynajmniej jasno jest :|
ok, też będę ;)
I ja także
Chyba cuś pogoda barowa, ale godzina nie bardzo barowa..
pogoda była wybitnie barowa...... zero kontrastów :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
fotki już zgrane, teraz się wywołują.
a reszta pojechała jeszcze na (chyba) łęgi zrobić portrecik czapli siwej czy cóś :wink:
Nie łęgi tylko Dębinę, a czapla i owszem była, znak taki, że nie odleciały na zimę..
fotki takie sobie, ale wrzucam, bo jak teraz tego nie zrobię, to nigdy... ;)
i jeszcze takie kolorowe :twisted:
Cichy, dawaj foty z tej setki i z elki,Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
a tę lokomotywę poproszę na mxw3@o2.pl ;)
To ja też wrzucę :)
Te są 350d + 200mm x 2
A te są 100mm 2.0
reszta fotek pod adresem: http://www.icpnet.pl/~jakub_c/cbpoz/
Pozdro!
A teraz leje :)
Mxw szarżujący na lokomotywę jest the best :)
To trochę moich:
no to teraz moja kolej ( ale pociagu nie bedzie :)
Pozdrawiam
Perkusista. Bardzo mi się podobają twoje zdjęcia – jeśli dobrze rozumiem z bezdomnymi. Brakuje mi tyko do kompletu reportażu jakiegoś ujęcia przedstawiającego dokładniej ich „domostwo” z zewnątrz. Po zdjęciach widać, że nawiązałeś kontakt z tymi ludźmi i to jest chyba w tych zdjęciach najfajniejsze i na pewno nie zawsze jest łatwe.
Jak obrobie to wrzuce linki. Nie ma tego tak dużo jak u Perqsisty i tak dobre jak wasze ogólnie ale pokaże co tam ;) Tyle że za jakiś czas bo musze sie za nie zabrać dopiero
Po chwili namysłu...
Jeszcze jedno mi się w nich podoba. Patrząc na nie nikt normalny nie ma ochoty liczyć pikseli, zastanawiać się jakim sprzętem były robione itd. One po prostu coś opowiadają. I to jest w fotografii najfajniejsze.
Moje gratulacje.
Tylko dwa na razie:
To jeszcze parę z drugiej części dnia :)
Cichy jak zawsze zdjęcia wymiatają - udowadniasz, że nawet 350D można robić fotki ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
(i ustrzelić cichopkową :mrgreen:)
perqsista: reporterka rewelka, profi 8)
zresztą wszystkie fotki oki - c u next time! :p
Chłopaki dzieki za pozytywne recenzje. Odszczekuję w swoich zdjeciach te kolorowanki w sepii, prawie flejma z ich powodu wywołałem na prfc. W ogóle to mam jakieś spóźnione reakcje-dopiero dzisiaj zajarzyłem puentę fotki Mxw -ten rower i krzesełko na lodzie. Jak się człowiek nad tym zastanowi to prawdziwy hardcore wychodzi :) Mam nadzieję, że sie uda nam częsciej spotykać bo było bardzo sympatycznie. PS dorzucam jeszcze do kompletu kaczą grypę w locie z Dębiny.
Pozdrawiam
no właśnie, a na fotce wcześniej koledzy czekają... :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez perqsista
co do tych kolorowanek to .... już nic nie chciałem mówić :roll:
ale akurat na fotce z wnętrza "domku" (mi) nie przeszkadzały.
aaaaa, jeszcze jedno, bo sobie przypomniałem: Cichy: ustaw sobie zegarek w aparacie bo masz ciągle czas jakiś północno koreański :mrgreen:
a i cała reszta - przestawiamy czas o godzinkę, bo niestety (albo stety) nasze puszki jeszcze nie chodzą pod windą i same tego nie zrobią ;)
Już nie muszę przestawiać, 350d idzie w odstawkę, porobiłem sobie nią odciski w niedzielę :) Zresztą już we wtorek będę się bawił 5d :-D
/zazdrośnik mode on
Taki to pożyje...
szukaj tych gripów, please :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
jakiś zlocik w środę?? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
osz wy z tymi kaczkami... moje albo stoja tylem albo jakies takie nie wyrazne (moze od tej grypy)
co do kolorowanek :) jak dla mnie rewelacja - najwieksze brawa zas za zdolnosc komunikacji i odwage!
ps. mxw: o tej srodzie mowisz ?
no jeszcze była ta kaczka, co pływała brzuchem do góry pod mostem ;-)Cytat:
Zamieszczone przez dies
tak, ta środa: dwie pieczenie na jednym ogniu: 5D i 30D do macania - tylko Cichego trzeba namówić :mrgreen:
Ja tam Cichego macać nie będę ani nawet namawiać do macania:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Jeśli w środę po 14-tej to może być.
Swojego sprzętu nie przynoszę.
Cichy przyniesie dla każdego.
:mrgreen: