-
Odp: [xxkomarxx] Trochę moich pstryków
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Nie widzę nr zdjęcia (26-11-2013).
Ładnie wyszło. Szkoda tylko, że nie udało Ci się w jakiś sposób ominąć pręta z poręczy, żeby nie był pod nosem.
Mój błąd z numeracją.
Co do pręta, to racja, mam kilka innych z tej sesji gdzie inaczej kadrowałem ale to jakoś mi tak przypadło do gustu pomimo wrodzonej wady genetycznej :P
-
-
Fajna cała ta seria z tą modelką.
-
-
Wszystko super, ale najbardziej to gratuluję Ci SKUPIENIA :) ja to bym chyba nie potrafił
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hudy85
Wszystko super, ale najbardziej to gratuluję Ci SKUPIENIA :) ja to bym chyba nie potrafił
Hahaha, nie jest tak źle :) po kilku takich sesjach jest coraz łatwiej :)
-
a co na to żona/narzeczona/dziewczyna? :mrgreen:
-
Pewnie do tej pory myśli, że był na rybach :P
-
Jak to co, był na plenerze ślubnym...:mrgreen:
-
Żona bardzo wyrozumiała i dzięki jej za to. Mam nadzieję że to się nie zmieni, proszę mi tu żony nie podpuszczać :)
-
-
Seria portretowa z modelką pod względem technicznym bez zarzutu ... ale ... te podwiązki, te szpilki, jest prawie obleśne! Sorry.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Valar
Seria portretowa z modelką pod względem technicznym bez zarzutu ... ale ... te podwiązki, te szpilki, jest prawie obleśne! Sorry.
No cóż, każdy widzi to inaczej. Dzięki za opinię.
-
-
174.
Mój 6 tygodniowy syn z najmilsza.
-
Nie jestem z tego rozdziału,ale 170 i 171 ma bardzo ładną kompozycję światłocieni, mnie się podoba. 172 natomiast światło z okna nie bardzo pasuje do ciemnych włosów, ale to moja prywatna opinia. Nie widzę podwiązek, widzę podkolanówki...;)
-
Dla mnie nic niesmacznego nie ma w 170 i 171, miło się ogląda. Na 173 mam cichą nadzieję że futro jest sztuczne. 174 bardzo fajne, aż bije z niego spokój, tylko oczy malucha nie wiem czy nie są odrobinę przeostrzone. Jak na 6 tygodni ma bardzo bujną fryzurę :)
-
Futerko (to w ktore jest przyodziana) sztuczne :-)
-
175
Dzieci nie sa takie idealne jak to mowia rodzice
-
Nieładnie zamiast przytulić bobasa, to robisz mu zdjęcie :).
-
Ale moment uchwyciłeś świetnie - prawie słyszę, jak ryczy :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Futerko (to w ktore jest przyodziana) sztuczne :-)
A co to ma do rzeczy? Zdjęcie dobre.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Nieładnie zamiast przytulić bobasa, to robisz mu zdjęcie :).
Bo to taki placz z nudow chyba :-). Czasami nie wiem co poradzic a zdjecie zawsze dobrze zrobic. Zauwazylem ze blysk lampa od sufitu go uspokaja :-)
-
o proszę canonier i to tak niedaleko, powitać Rzeszów czy Tarnobrzeg ehhe albo Sandomierz
galeria ładna, a bobas, płacz wszystkie mają na zawołanie i wszystkie lubią błysk lampy
-
Cytat:
Zamieszczone przez
2banan
o proszę canonier i to tak niedaleko, powitać Rzeszów czy Tarnobrzeg ehhe albo Sandomierz
galeria ładna, a bobas, płacz wszystkie mają na zawołanie i wszystkie lubią błysk lampy
A to sie kiedys mozna spotkac :-)
Mieszkalem w Rzeszowie a teraz kolo Tarnobrzegu. Od maja wracam pod Rzeszow :-)
-
jestem jak najbardziej za, po twojej galerii widzę że nie jednego mógłbym się dowiedzieć i nauczyć od ciebie
żeby to jeszcze ciepło było ruszył by na machów hehehhe
-
Cytat:
Zamieszczone przez
2banan
jestem jak najbardziej za, po twojej galerii widzę że nie jednego mógłbym się dowiedzieć i nauczyć od ciebie
Ja to amator jestem :-)
-
jak my wszyscy tutaj hehe, jak ktoś sądzi że nie potrzebuje już pomocy i porad od nikogo nie zakłada konta na przykładowym CB
-
Niby racja. Ja tam sie ciagle ucze. Zapraszam do mnie na www.danielchrzaszcz.com tam wiecej zdjec
-
Cytat:
Zamieszczone przez
2banan
A mowisz o miejscowosci czy o Michale Machu ktory jest z Twoich stron.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Bo to taki placz z nudow chyba :-). Czasami nie wiem co poradzic a zdjecie zawsze dobrze zrobic. Zauwazylem ze blysk lampa od sufitu go uspokaja :-)
Widać, że chłopak jest ciekawy co się wokół niego dzieje. Znam dzieci, które po błysku lampy dopiero zaczynają płakać :).
Nr 174 i 175 zdjęcia dobre technicznie. Ale chyba 174 jest ciekawsze (w odbiorze całkiem inne). Podoba mi się wzrok malucha (zamyślona mina).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
A mowisz o miejscowosci czy o Michale Machu ktory jest z Twoich stron.
Zalew Machowski w Tarnobrzegu spory a portretów tyle że niema gdzie z kocem zaparkować :shock:
pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
2banan
Zalew Machowski w Tarnobrzegu spory a portretów tyle że niema gdzie z kocem zaparkować :shock:
pozdrawiam
A faktycznie. No to zapraszam :-)
-
176.
177. nauka chodzenia :)
-
Ogólnie jest tutaj fajnie, miło dla oka - podoba mi się ;)
co do 176 to jestem ciekaw jak by to wyglądało, gdyby scena była na odwrót. Znaczy się główny wątek w prawej części kadru i pokazana lewa strona. Jestem ciekaw co jest po lewej stronie bo po prawej tak troszkę nieciekawie to wygląda. Ale też jest fajnie.
-
176 fajne. Mi się właśnie podoba jak więcej przestrzeni jest uchwyconej przed modelem. Mniej mi się podobają zdjęcia gdzie model patrzy na krawędź zdjęcia a widać co jest za nim.
-
ja przy 176 nic bym nie zmieniał jest ładnie zrobione
-
Dziekuje. Przy dzirciach czesto trzeba dzialac, potem myslec. Ot ucze sie codziennie jak opanowac towarzystwo
-
No to trochę z innej beczki.
178
179
-
Jak dla mnie mało światła na zatyczkę :) widać tylko czarny blok :) coś bym dodał jakiś odbłysk na to, ale to moje skromne zdanie :P szczególnie na białym tle wzrok mi leci na to czarne nie na nazwe :) i może butle pod lekkim kątem :) czy coś :) :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
Jak dla mnie mało światła na zatyczkę :) widać tylko czarny blok :) coś bym dodał jakiś odbłysk na to, ale to moje skromne zdanie :P szczególnie na białym tle wzrok mi leci na to czarne nie na nazwe :) i może butle pod lekkim kątem :) czy coś :) :)
Dzięki za opinię. Następnym razem spróbuję pozmieniać kadry i pokombinować z oświetleniem.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Dzięki za opinię. Następnym razem spróbuję pozmieniać kadry i pokombinować z oświetleniem.
Swoją drogą ten efekt odbicia to plexi czy ps ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
Swoją drogą ten efekt odbicia to plexi czy ps ?
Poki co ps ale bedzie akryl. Dzis to taka zabawa
-
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Poki co ps ale bedzie akryl. Dzis to taka zabawa
Ja jutro testuje czarną szybe :) i szkło na czarnym tle :) zobcze co mi wyjdzie :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
Ja jutro testuje czarną szybe :) i szkło na czarnym tle :) zobcze co mi wyjdzie :)
No ciekawe. Az jestem ciekaw. Pochwal sie wynikami
-
180. Trochę rodzinnie
181.
182.
-
180. najciekawsze z setu, jeszcze jak w kominku by się paliło :)
181. lepiej by wyglądało bez mamy ręki i nogi stołu
182. ewentualnie album rodzinny:(
przeglądałem nie raz twoją galerie, i podobają mi się twoje zdjęcia, jednak ten set nie porywa
pozdrawiam
-
Dziękuję bardzo za opinię. To tak jak powiedziałeś (i trafiłeś idealnie), do rodzinnego albumu :)
-
tak zastanawiałem się jak zmienił byś kadr i pokazał tylko matkę wpatrującą się w niemowlę, pomijając stół , kubek itd..był by ładnie
ale to tylko moje takie amatorskie domysły bo ja staram się cykać portrety ale niewiele jest do pokazania, ale za to jaki album mam wielki :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
2banan
tak zastanawiałem się jak zmienił byś kadr i pokazał tylko matkę wpatrującą się w niemowlę, pomijając stół , kubek itd..był by ładnie
ale to tylko moje takie amatorskie domysły bo ja staram się cykać portrety ale niewiele jest do pokazania, ale za to jaki album mam wielki :)
Staram sie tak fotografowac by pozniej nic juz nie ciac. Nie zawsze wychodzi :-). Nastepnym razem pokaze cos innego. Bedzie alkohol :-)