Mi pasujeCytat:
Zamieszczone przez canis_lupus
Wersja do druku
Mi pasujeCytat:
burzuazja :) jak mi sie uda pochytac, to spedzam piatkowa i sobotnia noc na podgorzu w jednym pokoju z trzema osobami, na podlodze w spiworze, mam nadzieje ze chociaz poodkurzaja :) Venio, jade i owszem z Katowic ale juz w piatek, wiec wspolny wypad chyba odpada, ale za to moze byc wspolny powrot :)
a nie dało by mnie sie wkręcić w ten piatek? :P
moment, przeciez dwuosobowe wychodza po 30zl na osobe?Cytat:
Masz rację, późna godzina mi nie służy, najtaniej wychodzą 3-osobowe (25zł od głowy).
Witam
I ja chetnie Was poznam w Krakowie.Przylatuję w piątek,niestety bede tylko kilka dni,wiec na plener nie bede mial czasu ale do knajpki chetnie przyjde:)
Zostawcie wiadomosc gdzie sie spotamy.
Pozdrawiam
Vresviik zajrzuj jutro lub pojutrze do teog watku
http://canon-board.info/showthread.php?t=5754
i wpisz sie tam wedle tego schematu:
pozdrawiam thorin :)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
hehe no to rozumiem ze jade w sobote :D
Panowie, i Panie rowniez, proponuje zalozyc jakas centrale pomocy, wiecie kto gdzie jest itd, powymieniajmy numery radiotelefonii moze ? (oczywiscie na privach :mrgreen: )
aaaaa co mi tam jam wsrod swoich :)
502891195
To sie nazywa dyskrecja :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
BTW samochód w sobote rozumiem dalej aktualny?
502 307173
Kto będzie w takim razie potrzebował noclegu w Krakowie? I wynajmujemy razem (negocjacje cenowe zapewne możliwe), czy każdy na własną rękę?
ja prawdopodobnie spie z 2 studentai na podgorzu, niestety nie moge nikogo jeszcze doczepic bo bedziemy spali w czworke w jednym pokoju... prawdopodobnie, bo mam nadzieje ze dzis zadzwoni kumpel i powie ze mozemy :)
604 54 57 17Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Ja zdaję się na Ciebie (nocleg)
I na mmszę ;) (transport z W-wy)
To extra :)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Hehe... dobry plan :lol::mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Tyle że niestety nie każdy będzie tak rozumować :( (mi osobiście 50zł różnicy nie robi)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Jak dla mnie może być i drożej. Oleandry w takim wypadku odpadają: łazienki wspólne. Ewentualnie ten "Zaułek" może być.
Jeśli chodzi o Wiślną, to łazienki są w pokojach, ale kibel wspólny. Tylko, że to na tyle mały obiekt (parę pokoi), że to żaden problem. Ponadto blisko do knajp ;) - dosłownie sąsiednie wejście jest restauracja całkiem przyzwoita i nie droga jak na knajpę w Rynku.
Mmsza, jak chcesz poszaleć to: http://www.trecius.krakow.pl/pl/cennik.html
BTW. Jednak jadę sam.
Sam tzn. bez płci pięknej czy masz po prostu swój transport?Cytat:
Bez płci pięknej. (bo my będziemy focić, a ona? mówiłem, że znowu kupi sobie torbę na Jana, ale jej nie przekonało)Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
Wiem, było mi winka dostawić. Jeśli nasze Krakusy nic nie podrzucą, to można zdecydować się na wiślną http://www.wislna.com/Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Nie dała się przekupić? :mrgreen:Cytat:
Podobno ;) po paru piwkach mi też ale PODOBNO!!:mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
chrapanie, tez problem, ja sie boje ze jak za bardzo ze studencka bracia zabalujemy to sie nago u "Adasia" na kolanach rano obudze :mrgreen:
Więc śpicie razem :> (w białowieży nic takiego nie zanotowałem)Cytat:
No to jej powiedz ze w takim razie idziemy na panienki ^^Cytat:
Ja bym wolał jednak byśmy wszyscy razem spali... yyy tzn w jednym hotelu :D lol bo ja tam sie nie znam na krakowie i samemu szukać noclegu to skonczy sie na spaniu na ulicy :D i co za tym idzie utratą sprzętu ;)Cytat:
Aha no i moj numer to 505-019-119 czynny 24/7 :D a co do 'jakosci' miejsca gdzie bedziemy spali to ja to moge nawet na ziemi spac :P
Co ty. Thorin nagi u Adasia jest niewątpliwie fotogeniczny.Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
"no i rozumiesz, wszyscy naj*bani... " kazik
poprawka naniesiona :mrgreen:
poprawka: "no i rozumiesz,..."
Cholera, to ma być zlot fotografów czy lumperii?
Co do pokoii to pomy ślcie ze nie wszystkich bedzie stać na 75zł a jednak lepiej (i sympatyczniej) było by jakbyście spali w jednym hotelu. W przypadku wiślnej i 4-osobowego pokoju wychodzi 53zł co juz jest bardziej do zaakceptowania. Ci których stać mogą spać w pokojach 2 i 1 osobowych.
ja też moge jedynke... chyba ze ktoś koniecznie chce być ze mną w pokoju ;);)
to ostrzezenie czy zaproszenie ?Cytat:
Zamieszczone przez Venio
hehe ani jedno ani drugie :D
Rezerwować najlepiej telefonicznie i to szybko bo mogą nie mieć juz później miejsc.
Z tego co widzę, to jedynek tam nie ma jedynek. W ogóle kto jeszcze potrzebuje pokoju? Danisz, Mmsza, Venio, ktoś więcej? Reszta tej długiej listy to Krakusy?
Gawryl jedzie, ale nocleg niezależnie ma ;)
ja i tak biedny - dzis bylem u dentysty :evil: po ,,bolacej niedzieli'' - i choc obylo sie bez borowania i tych kurewskich wiertelek, to wypisali mi antybiotyki - jednak tylko na 5 dni...czyli do piatku :D zobaczymy, czy wogole bede w formie...Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
heheh walni se jeszcze antybiotyka na sobote to jedno piwo i odlatujesz :DCytat:
Zamieszczone przez gawryl
I co z niego będzie za pociecha?? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Venio
No chyba, że będzie robił za niekontrolowanego modela :lol:
Tomek zamów dla tych którzy chcą (którzy się na razie ujawnili że chcą) bo reszta może na własny r-k już coś wykombinowałaCytat:
Jak bedziemy czekali to nie bedzie miejsc i wtedy poczujesz jak się nocuje na dworcu :mrgreen: :mrgreen:
Gawryl nawalony jest świetnym modelem ;)
Ok, dziś wieczorem spróbuje to załatwić (darmowe wieczory :D ), ale mi nawet w najgorszym wypadku nocleg na dworcu nie grozi :>
OK, panowie zabieram się do roboty związanej z organizacją zlotu. Thorin też ostro pracuje, więc miejmy nadzieję, że wyniki bedą pozytywne :)
Krótkie podsumowanie listy uczestników:
canis_lupus
Sergi
Mmsza
mxdanish
Venio
Gonzo44
drrrl
thorin
birez
Tomek Goliński
gawryl
Driver
Slaw
PALOMBO
pazurek
mac
Natępujący uczestnicy przyjada do nas spoza Krakowa:
Mmsza
mxdanish
Venio
mac
thorin
Tomek Goliński
gawryl
Z tego co przeczytałem sprawa noclegów prezentuje się następująco:
thorin - ma załatwiona podłogę u znajomych (bez możliwości podpięcia kogoś)
gawryl - śpi u mnie
Mmsza
mxdanish
Tomek Goliński - cała trójka chce spać na Wiślnej. Dajcie znać, czy trzeba wam zrobić rezerwację, czy sami o to zadbacie
Venio - nie wiem gdzie śpi - daj znać czy piszesz się na Wiślną
mac - tak samo nie wiem (choc przypouszczam, że masz gdzie spać bo zostajesz dłuzej :roll: )
Sprawa stołowania i upijania będzie przedstawiona dzisiaj wieczorem.
Podobnie propozycje planu zajeć.
Mmsza, to jak robimy z Wiślną? Możnaby wziąć dwie dwójki: "podobno" chrapiący Danisz powinien sobie z Tobą poradzić :D
Nieźle panowie!, żałuję, że się nie załapię...
Thorin wie...
Udanej popijawy, itd, itd ;)
przecież podkreśliłem, że PODOBNO!!!!!!!!!!Cytat:
Ja w to nie wierzę :P
Ale chrapacze mi nie przeszkadzają ;)
ja też bede ! prosze mnie dopisac po czym skasowac ten post ;D
spoko Green, to napewno nie ostatni zlot :)Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Cytat:
Zamieszczone przez ripek
Ripek, wpisz sie w tym watku
http://canon-board.info/showthread.php?t=5754&page=8
wedle tych wskazan Kubamana
Cytat:
przecież piszę, że "podobno". nie chodzi ci o slowa, ale o melodię?Cytat:
Ripek, potrzebujesz nocleg? Ten Kraków/Tarnów jest mylący ;)
Ty to chyba nie czytasz dokładnie ;) hehe cały czas mówie o tym zeby razem spać gdzies w jakimś hotelu. A czy na Wiślnej czy na Żytniej to mi już wszystko jedno :mrgreen: czyli podsumowując -> TAK śpie na Wiślnej :DCytat:
Co do rezerwacji to jestem za tym by jedna osoba to zrobiła.
:lol::lol::lol:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Będę walczył jak lew :mrgreen:
Mam mieszkanie w Krakowie ;dCytat:
ktokolwiek kto spi na wislnej poprosze o info ile kosztuje nocleg w jedynce ewentualnie w dwojce, moja podloga gdziestam nie wypalila :/
EDIT:
juz przegladalem, 75 za osobe duzo nie stac mnie, wolalbym oleandry...
EDIT 2 :
Panowie obsuwa gdzie nie dzwonie, nie daja info o noclegach bo nic nie wiedza - studenci sie jeszcze nie pozglaszali mowia...