Cytat:
Zamieszczone przez Mellan
Niecierpliwy? Taki charakter - lubię mieć informacje co i dlaczego, jeśli coś dzieje się nie tak. A tu jak u Mickiewicza: " tylko echo grało"...
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Mellan
Niecierpliwy? Taki charakter - lubię mieć informacje co i dlaczego, jeśli coś dzieje się nie tak. A tu jak u Mickiewicza: " tylko echo grało"...
Hmm jak nadsyłanie zdjęć było zamknięte w sobotę to wystawianie battla jutro czy pojutrze i tak będzie chlubnym sukcesem ... a tak swoją drogą http://www.virango.pl/files/images/N...,%20szefie.jpg
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Z mojej strony to rybka ale nie chce mi się samemu jechać ... ale popieram sobota-niedziela i oczywiście jakiś jasny pomysł na spędzenie czasu nie wiem np. focenie dłoni ściskających kufel ...
Jakbyście Panowie coś organizowali w tym studio to ja chętnie się przyłącze ja jeszcze są miejsca.
pojawię się na Kolumba około 16
tez postaram sie zjawic..... no chyba, że limit miejsc wyczerpany jest ....
Najwyżej się zadepczemy limitów brak !
oki, wiec mocne buciki wskazane...... jak deptać to porzadnie :)
O w mordzię battle ruszył :D
Doczekaliście sie panocki! Głos poszedł. Dobrze, że w końcu coś się dzieje...
Wszystko jest ok? Tylko u mnie nie widać zdjęć z 2giego zestawu w wątku z ankietą?
U mnie jest ok.
Odśwież, może zaskoczy.
Coś mało ludzi głosuje :P No i fotki są takie trochę pomerdane, chyba lepiej byłoby je w kategoriach dać ;)
Fajnie, że w ogóle battle jest, a tematycznie można robić jak to się ustali przed spotkaniem, a nie po :P
Dlatego też zarzuciłem ten pomysł.
Inna rzecz, że wyszło drobne niedogadanie: miałem intencje by zdjęcia były oddzielnie (nie w setach). No ale trudno, wyszło jak wyszło, następnym razem postaram się bardziej dogadać takie kwestie.
Też się cieszę, że zabawa w battle doszła do skutku. Trzy dni od zakończenia terminu, to dobry czas :)
to ja poproszę o podsumowanie bo się pogubiłem :)
Tzn.???
Battle jest tu. A podsumowanie będzie po tygodniu :)
Ok to jeśli limitów brak to ja też będe ok 16 na Kolumba.
Napiszcie koniecznie jak wam wyszło spotkanie :)
Kurcze jestem padnięty a jeszcze kilka metrów światła do położenia (haa swoją drogą fotografia to zabawa światłem) - kabelka światłowodowego ;-) Niestety dziś nie udam się do Szcz - będę polował na wolną chwilę za tydzień wszak to nie ostatni raz a pierwszy.
No cóż, to takie jedno grupowe ;)
Fajna fota! Jednak dobrze wyszło!
Jak widać spotkaliśmy się w 9 osób. Dyskusje były gorące, a sernik smaczny. BVQ pokazał wiele świetnych fotografii, a od Janusza usłyszeć troszkę o technice.
Piotrek72t zaprasza w każdą środę od 16-18. Jeśli nie będzie miał czasu, chętnie go zastąpie na "dyżurku" :)
Studio jest otwarte na projekty. Można popróbować zabawy z oświetleniem, umówić się z Piotrem na sesję z modelką itp, itd. Albo zwyczajnie pogadać przy kawie.
Dla przyjezdnych - można się umówić też na inny, bardziej pasujący im dzień.
no cóż spotkanie można zaliczyć do jak najbardziej udanych.... a tak poza konkursem to podziękowania dla gospodarza :) że przygarnał taką hałastrę.... :)
Tzn. gwoli ścisłości, nie pozuję w szpilkach , a w lateksy się nie mieszczę.....ale cały czas nad tym pracuję :))
no jeszcze nóżki trza by ogolić........... :P
miał być hard-core ;)
Fajnie macie .. he he ... ja mam na razie szlaban, kalendarze produkuje
Bardzo sympatyczne spotkanie, na luzie zresztą jak widać na załączonym obrazku. Piotrek, dzięki za gościnę. Miejsce klimatyczne, fajnie było pogadać wśród lamp , karabinów, lateksów i innych studyjnych rekwizytów.:D
No i do zobaczenia w Niedzielny ranek na plenerku.
Ja też coś wrzucę :-). W ogóle dzięki Piotrek że mnie tak fajnie zasłoniłeś :D Wyglądam zza Ciebie jak bym się już na foto nie załapał...
A co do spotkania - było na prawdę sympatycznie, zazdroszczę takiej ekipy. Na początku był trochę stresik bo Wy już się znaliście, ale było bardzo fajnie, cieszę się, że mogłem się z Wami spotkać na żywo.
Wybieracie się na plener Migawki?
Mellan "cóś" niewyraźnie wyglądasz...... ;)
Tak, 3 czy 4 z nas ma takie zamiary.
Info na ten temat powinno pojawić się na forum.
p.s. Wow! No wiesz, nie mam rutinoscorbinu...:mrgreen:
To może parę moich gniotów :D
Moment w TĄ niedzielę ? Jeśli tak to znów ominie mnie fajne spotkanie :(
Znowu jakieś ciekawe spotkanie, a ja nic nie wiem, co i gdzie...muszę zacząć się bardziej interesować :(
29.11.2009 plac Grunwaldzki, temat: "Pięćdziesiątka na Grunwaldzkim".Cytat:
Skylines napisał:
Znowu jakieś ciekawe spotkanie, a ja nic nie wiem, co i gdzie...muszę zacząć się bardziej interesować
Ogólnie to fotografujemy TYLKO na pl. Grunwaldzkim nie wychodząc poza niego i ogniskową TYLKO 50mm (dla cropa ok. 35)
Temat super jak dla mnie. Duże wyzwanie, ale mam tajny plan ;)
konkretna godzina w Migawce w soboę o 9:30
http://www.radio.szczecin.pl/migawka
Ja będę na pewno.
Pawel_G: możemy sobie pogadać co nieco o Festiwalu ;)
Brzmi ciekawie, muszę tylko pożyczyć dla cropa 35mm...na co dzień używam tylko 50mm :/ Jak się uda to się zjawię z przyjemnością :)
eeee to tak czy siak odpadam bo szkła w okolicach 30-35 mm nie mam
Informacja o szczegółach pleneru, jest już w dziale Plenery. Spotkanie o 8.30 oczywiście na Pl. Grunwaldzkim. Dla tych którzy chcą pożyczyć obiektyw (bezpłatnie, trzeba mieć dow.os.) SIGMA PRO CENTRUM, Krzywoustego 70, będzie czynna od 8.00. Zapraszamy.
Ja mam farta wygrałem foto tygodnia na fotopolis.pl i mam kupon do SIGMA więc może dzisiaj pożyczę jakis słoik...chociaż miałem zamiar pożyczyć cos szerokiego, bodajże 10-20mm
Art Mag pisze o bezpłatnym wypożyczeniu za okazaniem dowodu osobistego.
A teraz z innej beczki: dałem ogłoszenie dla modelek chętnych wziąć udział w działaniach klubowych, zarówno w studio jak i poza nim na zasadzie tfp. Być może z czasem uda się skompletować sensowną bazę twarzy dla uczestników w projektach wspólnych i prywatnych klubowiczów.
Pierwsze zgłoszenie już mam.
Dałeś ogłoszenie na maxmodels czy mi sie z rana zdawało ? To chyba najlepsze źródło i zasób modelek...Wiem, sam korzystam :]
Tak, poszło na MM. :)