Witam wszystkich uczestników CB :-D
Wersja do druku
Witam wszystkich uczestników CB :-D
oj trzesly mi sie rece jak kupowalem swoje
Witam :)
Witam wszystkich!!!
Witamy! Stary, aleś sobie nick dobrał :shock:
Witam wszystkich,
narazie A75, ale może wkrótce 5D. Jak szaleć, to szaleć...:-D
Ponieważ nie znalazłem lepszego miejsca na powitanie i przedstawienie się, zrobię to tutaj.
Witam użytkowników forum Canon-Board!Jestem OGi i z fotografią w zasadzie dopiero ci się zetknąłem. Chociaż fascynyje mnie ona od prawie 20 lat, to tak naprawdę nigdy nie umiałem robić dobrych zdjęć.
Najbardziej interesuje mnie fotografia podwodna, z racji mojego innego hobby - nurkowania.
Pierwsze zdjęcia podwodne zacząłem robić Canonem A95. Wciągnęło to mnie do tego stopnia, że postanowiłem przesiąść na lustrzankę i tak stałem się właścicielem Canona 300d. Teraz dopiero uczę się robienia zdjęć. :mrgreen:
Szukając wiedzy i informacji na temat zakupionego przeze mnie sprzętu trafiłem na Was i bardzo się cieszę z tego powodu. Chyba od tygodnia czytam sobie różne posty i łyknąłem tu naprawdę potężną porcję wiedzy!
Dziękuję za to i za przyszłe rady! Proszę również o wyrozumiałość w przyszłej poruszanej przeze mnie problematyce. W niektórych kwestiach jestem zielony...
Pozdrawiam.
OGi
dobry, dobry...Cytat:
Zamieszczone przez OGi
http://canon-board.info/showthread.php?t=5446
BTW, WELCOME OGI!!
PS.
Cytat:
Zamieszczone przez OGi
witamy!
:-)
AL
Doklejone na miejsce.Cytat:
Zamieszczone przez OGi
Witam.
no to ja tez sie przywitam bo własnie sie zalogowałam wiec to moje pierwsze minutki na tym forum :))))
Ups. Pierwsza wpadka... :oops:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Witam jestem z moja 350 z róznym szkłem po zenitach i nie tylko
... i nie ostatnia :twisted: ... pewnie ;)Cytat:
Zamieszczone przez OGi
Witam ...
Pablo24, Ciebie również ...
Pamiętajcie o : http://www.canon-board.info/search.php :mrgreen:
ups , popełniłem małe faux-pas - nie zauważyłem wcześniej tego tematu - sypię popiół na głowę :oops:
zacząłem niedawno dopiero interesować się fotografią [nie licząc dotychczasowej "zabawy kompaktem i jednorazówkami"], teraz mam 300D i zaczynam edukować się "na poważnie" w fotografii ;)
dzień dobry wszystkim userom CB
cholender wszędzie już byłem, ale tutaj dopiero teraz zawitałem :-D
Witam wszystkich , którym ciąży na szyji wielkie brzemie:cool:,
canon :mrgreen:
witam:P
Cześć :)
Jestem Anka, mieszkanka CKM Krakowa :)
Dzisiaj, z dużą dozą prawdopodobieństwa, stanę się posiadaczką EOSa 350d :)
Narazie z kitem, ale to kwestia kilku miesięcy i kupię coś lepszego :)
fotografuję od 4 lat, zawsze Canon 8) (wcześniej 500n)
Próbkę moich zdjęć przedstawię jak sobie zrobię stronę w końcu, może się nauczę przy okazji ;)
Pozdrawiam :*
Witam wszystkich
Witam wszystkich - jak przeczytam trzeci raz zawartość tego forum to może się odważę WALNĄĆ jakiś post. A wydawało by się że "OJCIEC" to powinien umieć czytać ze zrozumieniem.
okej, okej ;) mogłabym się oburzyć, gdybym była prawdziwą damą, że pytacie mnie o wiek ;) ale na szczęście jestem tylko blondynką. I czasem miewam koszmary, w których jestem brunetką ;)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
p.s. Eos 350d jest mój 8-) zasiadam do zabawy :)
Cytat:
Zamieszczone przez fragile
To wtedy ja bym sie oburzyl ze jak kazda ;) kobieta bierzesz wszystko personalnie... a ja przeciez bardzo ogolnie napisalem i to po dwoch kolejnych osobach pod toba :p
Skarbie, nie tłumacz się :)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
ok, zrobiłem update profilu - nie będę "partyzancił" ;)
Witam wszystkich! Czytam to forum od kilku tygodni, więc wypadałoby się w końcu zarejestrować. Fotografuje od Czerwca 2004, czyli można powiedzieć, że jestem początkujący :) Mam własną galerię zdjęć na stronie www.galeria.i365.pl. Mój sprzęt to Canon EOS 300+ Canon 35-80 US+ Pentacon 29+ Pentacon 200/4. Pozdrawiam!
Witajta Canonowcy.
Nazywam się Adrian Pietrzak, mieszkam w Lesznie (wielkopolskie). Do tej pory fotografię doświadczałem lustrzankami analogowymi, aktualnie przenoszę się na cyfrę (20D). Moim hobby oprócz fotografii jest także astronomia (pozdrowienia dla Andeego i Astro4u), a niedługo mam nadzieję także astrofotografia. Jak na razie focę Pentaxem Spotmatic (M42) i obiektywami 28/2,8 50/1,4 135/3,5 70-200,4 wszystko także z gwintem M42.
Pozdrawiam serdecznie Canonowców
Adrian Pietrzak
Nazywam się Artur Mysiński. Mieszkam w Cieszynie. Jestem użytkownikiem aparatu analogowego Canon Eos300. Lubię fotografować zwierzęta, rośliny, architekturę, jak również zjawiska przyrodnicze. Mam nadzieję, że znajdę na forum bratnią duszę, którą także fascynuje świat przyrody.
TAKUMAR:wink:
a ja konsekwetnie bede namawial nowych uzytkownikow do uzupelnienia swojego profilu o miasto i wiek, jesli to nie problem ;-)
Jac - niektórzy są niereformowalni :-)
Raczej podejrzewam, że te pola nie pojawiają się przy rejestracji. Dopiero trzeba przez panel. Oczywiście możnaby to zmienić.
nie sadze!, raczej nikt na dziendobry ni czyta wszystkich watkow na forum i dlatego, poza tym wiele osob podaje skad jest i nie jest to dla nich problem...Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wlasnie sprawdzilem - nie pojawiaja sie :( .
Juz gdzies byl o tym watek i chyba nadszedl czas ankiety - moj glos to na to by kilka pol pojawialo sie przy rejestracji (zamiast "Polecajacy" - na cholerke to komu? ) ale byly opcjonalne. A dokladniej chodzi o pola 'wiek' 'miasto' .
Uprzedzając ankietę - jestem "za".Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Witam Was,
Jako nowy pragnę przywitać się.
I od razu pierwsze słowa podziekowania. Dzięki paru postom od Was, przeszedłem od stanu lekkiego zaniepokojenia (moje fotki były ciut nie ostre - filtr AA !!) do stanu wstępnej euforii (Sharpen +2).
Jako stary user Olympusa (C750, C8080) długo wybierałem pierwszą lustrzanke cyfrową. I końcowy pojedynek z E-500 wygrał Canon.
Proszę Państwa - toż to prawie nie SZUMI !! Mój C8080 przy ISO wyższym niż 160 ISO, szumi bardziej niż 350D na ISO 1600. O jak to bardzo przeszkadzało. I kitowy 18-55 wcale nei jest taki zły :).
Po paru wersach, wracam do przglądania forum.
Pozdrawiam serdecznie
Witam jeszcze raz, bo z opóźnieniem znalazłem ten wątek i przywitałem się gdzie indziej:P
Właśnie przeskoczyłem z EOSa D60 na 350D (bo szybszy i ma E-TTL II). Wcześniej Nikon D70, a jeszcze wcześniej analogi różnego autoramentu:)
Jestem z Wawy.
Pozdrawiam
Artur
No ja równiez macham ku Wam swoja łapą :DD
W kwietniu odebieram świeżo pachnąca (abo smierdzącą ;D) puszeczkę 30D....no i się zacznie. :D
Do tej pory kontakt wzrokowy i nie tylko z Olkiem C 740.
Pozdrawiam
Jacek
może mi ktoś odpowiedzieć na kilka pytań??
jak tu można zaczerpnąć porady, czy istnieje coś jak czat?
Nie ma - ale jest wyszukiwarka, dużo lepsza od czata ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Kristof
tu nie ma, ale jest kanal irca #canonCytat:
Zamieszczone przez Kristof
no to i ja sie przywitam:)!!ja to mowia - kultóra pżede wszyckim;-)!!witajcie:grin:
Czesc;)
Marek lat 26 z Warszawy:) Wlasnie wczoraj kupilem sobie aparacik... W ciagu dwoch dni zrobilem ponad 400 zdjec;) Ale fajnie;)
Witam wszystkich z Canon-board!
Jestem tu nowy dlatego chciałem się przedstawić.
Nazywam się Kuba - mieszkam w Rzeszowie a studiuje w Krakowie, dlatego też większość czasu spędzam w krakowie.
Pozdrawiam wszystkich Canonierow :)
Cześć! ;) No proszę, jednak są tu ludzie z Podkarpacia... ;)
Jak widać zdarzają się;)
Cześć!
Mam na imię Marek, mieszkam w Wawce i od soboty (1.04) jestem szczęśliwym posiadaczem 350D. Sprzętem jestem zachwycony, szczególnie jakością zdjęć z lampą, jakbym nie ustawił to jest dobrze:)
Niestety odkryłem jednego stuck-pixela (znaczy takiego co jest zawsze w tym samym miejscu i jest biały). Jest tylko (lub aż) jeden na 8 milionów więc chyba spoko. Rozprawię się z nim pod koniec gwarancji:)
Pozdrawiam serdecznie,
Marek (ErnestPierwszy):)
witam - kliknij mnie
nie jestes sam klikadełko klikadełko
Czesc Marku :)
Skoro jest jeden to chyba nie ma sie co przejmować, ale skoro masz ten aparat od kilku dni dopiero to ja osobiście na Twoim miejscu poszedlbym do sklepu, w którym go kupiles, albo odesłał i poprostu poprosił o wymiane na inny egzemplarz. Masz do tego prawo i mozesz tak robić dotąd aż nie bedziesz w pelni zadowolony :)
Pozdrawiam i witam nowego forumowicza :)
Może i tak, ale nie ma pewności, że ten nowy nie będzie miał znowu hot (stuck) pikseli w innym miejscu i może kilku! PS. Kupowałem w Agito.pl - superszybki sklep.
Jak nowy-nieśmigany ma to każdy kolejny może mieć:) Odpuszczam sobie wymiany, bo będę wymieniał a nie focił:)
Spoooko, na normalnych jasnych fotach ledwo widać lub nie widać. Tylko jak jest ciemne tło.
Widomo trochę wkurza po wydaniu blisko 3000 zł, ale serwisy tylko mapują a to mogę sobie sam zrobić w PhotoShopie:)
Pozdrówka!
Cytat:
Zamieszczone przez ErnestPierwszy
Nie wymieniaj. Zanies na Żytnia i jak bedziesz mily to ci od reki zamapuja (sprobuj wcisnac ze np jutro wyjezdzasz i bardzo ci zalezy miec to od reki, jak nie bedzie kolejki klientow to lykna... chyba ze czytaja to forum to ten pomysl spalony ;) ).