Dwóch ostatnich kolegów to przecież się udziela na forum jak mało kto, a tu co? woda w usta?
Wersja do druku
Dwóch ostatnich kolegów to przecież się udziela na forum jak mało kto, a tu co? woda w usta?
Mam nadzieje ze reszta wpłaci nie długo i ze ID będą w następnym tygodniu. :D :D
Ze co?? Przeciez ja wpłaciłem w piątek tydzien temu!!Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Venio, spokojnie. Diodaka nie ma, więc nie może tego potwierdzić. Kubaman podaje tylko listę w oparciu na informacje podane w wątku. Skoro Diodaka nie ma tydzień już, więc pewnie nie odebrał Twojego przelewu.
Faktycznie, podrobiona pieczątka agencji z datą sprzed tygodnia... :wink: :mrgreen:
Poprostu troche zgłupiałem :P i myslałem ze nie doszło albo wy sie pomyliliście :DCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Ale z ciebie zartownis :DCytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
Jak Diodak wroci i potwierdzi liste brakujacych przelewow to ci co nie wplacili dostana po banie bezterminowym - zdejmiemy gdy pieniazki dojda (Diodak poinformuje) :twisted:
Bardzo dobry pomysłCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wróciłem i przepuściłem wszystkie wasze pieniądze 8) ... żartuje :mrgreen:. Uzupełniłem na liście ostatnie wpłaty. Zostały cztery osoby które w tym zamówieniu nie dostaną już ID.
Vitez >> candidates for BAN are :mrgreen: :
esenpe
jarecki
sfw
thorin
Wpłaty który zostały dokonane 30 września mam nadzieję, że w poniedziałek będą u mnie na koncie. [DoMiNiQuE] oraz Il fuoco proszę podajcie kwoty jakie przesłaliście, abym policzył na ich podstawie liczbę ID/łańcuszków do zamówienia.
Zamówienie wyślę w poniedziałek i od razu dowiem się na kiedy drukarnia się wyrobi.
Witamy :DCytat:
Zamieszczone przez Diodak
Nareszcie :DCytat:
Diodak a jak będzie w przyszłości w ID, zawsze będzie trzeba zamawiac taką ilość??
E to jak slesz zamowienie bez tych co nie wplacili to juz im wystarczy taka kara ze ID nie beda mieli.Cytat:
Ja myslalem o banie ale tylko wtedy gdy brak wplaty zatrzymywalby zamowienie ;)
Teraz już będziemy mieli folie do druku i myśle ze np. po 50 sztuk będzie można dorabiać.Cytat:
Zamieszczone przez Mac
ja przecież żartowałem :mrgreen: :mrgreen:. ale groźby pomogły... dobrze wiedzieć ;) ... zaczne drukować etykiety na koperty. Po weekendzie się odezwę co i jak.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Diodak, dobrze ze jestes, juz sie zaczynal robic balagan :D
Teraz czekamy z niecierpliwoscia na termin (wez ich pogon zeby bylo szybciej) :)
A o co chodzi?
lol? :DCytat:
Zamieszczone przez Aszu
http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=185Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
Ale tez zeby było dobrze :-D :-D :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Sorry ale nie miałem dostępu do forum przez oststnie 3 tyg. myślę że mail by spokojnie pomógł. Kasa już leci na konto.
pzdr
Troche pozno :PCytat:
Zamieszczone przez sfw
Przelalem 13.50 PLN za 1 ID. Przepraszam za opoznienia!Cytat:
Następnym razem nie będziemy tyle czekać :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
i jak na kiedy beda:)??
Witam!
Kłania się "nowy" z Trójmiasta. Czy będzie "dokładka" identyfikatorów? Zaspałem, a też jestem zainteresowany jedną sztuczką.
sie doczekać nie mogę :)
Cierpliwośc nie jest moją mocną stroną
Diodak i jak z terminem ? byles w poniedzialek ?
terminy sie przeciągają przez wielmożnych Państwa spóźnialskich :-(
No bez jaj, w poniedzialek mielismy znac juz terminy :(Cytat:
Zamieszczone przez sergi
zaraz lecę do Banku jeszcze raz.wpłacę znowu 13,50. jeśli jeszcze nie masz kasy tzn. że albo źle odpisałem numer Twojego konta albo kasa zniknęła po drodze...
jutro z rana pewnie zaksięgują kasę.
sorka że nic nie odpowiadałem ale jakiś czas temu pisałem że juz wpłaciłem.
A ja będę świnia i wpłacę dopiero za tydzień :lol:
PS. To był żart. Kasa już dawno kisi na koncie Diodaka ;)
Wlasnie kisi sie na koncie Diodaka, a moglaby sie kisic na moim i zarabiac jeszcze na siebie :mrgreen: Kiedy wreszcie dostaniemy nasz towar ja sie pytam? Jak juz wczesniej pisalem Kola tylko czeka na sygnal :wink:Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
A tak powaznie. Czy poslizg jeszcze sie zwiekszy?
A ja cierpliwie czekam na przesyłkę.
Diodak jeszcze nie wpłacił :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez slonek
Diodak juz przechlal :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Diodak - roześlij im teraz naklejki za 10 groszy z napisem "FRAJER" :mrgreen:
(osobiście bardziej by mnie to ubawiło niż to ID :mrgreen: )
ale Panowie jesteście niecierpliwi, może niebędzie tak źle jak pisze mmsza :)
Cytat:
Zamieszczone przez gr86
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
mmsza, ty to jesteś "urodzony optymista" :lol:
Nie rozumiem narzekania i ponaglania, mogliscie przeciez nie wplacac, albo sami cos takiego zorganizowac i zalatwiac wszystko. A co do kiszacej sie kasy to rzeczywiscie kokosy z tego bedzie mial jak mu 5 pln urosnie.
Czy twój monitor nie wyświetla emotikonek?Cytat:
Zamieszczone przez yasin
Czy tak trudno zobaczyć / wyczuć, że ludzie sobie jaja robią?
No właśnie, to był żart ! 'Kisi' czyt. już się znajduje!Cytat:
Zamieszczone przez yasin
Moze i z emotkami, ale piszecie i piszecie jak by wam faktycznie przeszkadzalo, ze chlopak sie nie uwija tak szybko jak byscie chcieli.
Uwija sie szybciej niz myslicie, mam nadzieje ze do Krakowa na zlot przyjedzie i po piwku (nie jednym!) ze skladkowych pieniazkow postawi :P ;-)
A naklejki "FRAJER" juz wydrukowane i teraz tylko trzeba zbiorke zrobic na koperty i znaczki....... ;-)
Chyba zły dzien miałes ;)Cytat:
Zamieszczone przez yasin
Gratuluje!!! Swietne wyczucie i w ogole!!! Tak trzymaj!!!Cytat:
Zamieszczone przez yasin
a tak a propos tematu - czy ktoś wie co sie dzieje z Diodakiem? Chyba się w tym tygodniu nie odzywał :roll:
Pewnie juz siedzi na Kajmanach za te odsetki i nasza kase :mrgreen: I uwierzcie mi, wcale ta kasa sie juz nie kisi :lol: Plynie teraz z pinacolada :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
A tak powaznie, to moze cos sie stalo odpukac?
ciekawe jestem jak one beda wygladac ( patrz wykonanie ) :) i kiedy beda:D